Hranáč potvrzen jako nový hráč Hoffenheimu, česká komunita v týmu se rozšiřuje

Hranáč potvrzen jako nový hráč Hoffenheimu, česká komunita v týmu se rozšiřuje

Přestupovou částku ani další podmínky transferu nezveřejnila, podle německého týmu podepsal dlouhodobou smlouvu.

Hranáč do Hoffenheimu následoval útočníka Adama Hložka, krajního beka Pavla Kadeřábka a dalšího defenzivního hráče Davida Juráska, jenž je nyní zraněný.

„Na Robina jsme obdrželi mimořádnou nabídku, která splňovala veškeré naše představy. Samotný hráč rovněž projevil zájem ji přijmout, víceméně si tímto krokem plní svůj další sen. Vzhledem k tomu, že je Robin naším odchovancem, ke klubu se vždy choval naprosto férově a odváděl vynikající služby, rozhodli jsme mu v této další cestě nebránit,“ uvedl generální ředitel plzeňského klubu Adolf Šádek.

Robin Hranáč, talentovaný fotbalista z Plzně, se rozhodl přijmout nabídku od německého týmu Hoffenheimu a podepsal s ním dlouhodobou smlouvu. Tím se připojil k české kolonii v Hoffenheimu, kde už působí další čeští hráči jako Adam Hložek, Pavel Kadeřábek nebo David Juraško.

Přestupová částka ani další podmínky transferu nebyly zveřejněny, ale podle informací týmu Hoffenheim podepsal Hranáč lukrativní kontrakt. Tým Plzně se rozhodl nebránit odchodu svého odchovance, protože obdrželi mimořádnou nabídku, která splňovala jejich očekávání a hráč sám projevil zájem ji přijmout.

Generální ředitel plzeňského klubu Adolf Šádek uvedl, že Robin Hranáč se vždy choval fér a odváděl skvělou práci pro klub, a proto mu nechtějí bránit v dalším rozvoji jeho kariéry. Přejí mu hodně úspěchů v novém angažmá v Hoffenheimu.

Doufejme, že se Robin Hranáč bude dařit i v novém prostředí a že česká kolonie v Hoffenheimu bude dál prosperovat.