Hronek vstřelil gól při hře bez brankáře a Vancouver dokonal obrat nad Bostonem.

Hronek vstřelil gól při hře bez brankáře a Vancouver dokonal obrat nad Bostonem.

Včera se odehrálo mnoho zajímavých zápasů v rámci NHL, které nabídly spoustu emocí a dramatických momentů. Jedním z nich bylo utkání mezi týmy New Jersey Devils a Montreal Canadiens, které skončilo vítězstvím Devils 4:3. Závěrečnou branku vstřelil Jesper Bratt a zajistil tak svému týmu důležité body.

Dalším zajímavým zápasem bylo střetnutí mezi týmy Vancouver Canucks a Boston Bruins. Canucks dokázali ve závěru zápasu srovnat skóre a nakonec rozhodl o vítězství Brock Boeser v prodloužení. Tímto výsledkem Canucks ukončili čtyřzápasovou sérii proher.

V dalším zápase se proti sobě postavily týmy San Jose Sharks a Nashville Predators. Česká spolupráce v podobě obránce Jana Rutty a útočníka Tomáše Hertla přinesla naději na obrat, ale nakonec Sharks podlehli 2:4.

Další český gólman Daniel Vladař se postavil mezi tři tyče za tým Calgary Flames proti Edmonton Oilers. Vladař inkasoval tři branky, ale díky výkonu svého týmu Flames zvítězili 6:3.

Celkově byla včerejší noc plná skvělých zápasů a zajímavých momentů, které fanoušky NHL jistě potěšily. Bude zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet boj o play off v následujících týdnech.