Informativní styl: Jak najít štěstí s bruslí, zjistit cenu v ponožkách a objevit šílený let. Jaromír Jágr se rozhodl odejít z veřejného života.

Informativní styl: Jak najít štěstí s bruslí, zjistit cenu v ponožkách a objevit šílený let. Jaromír Jágr se rozhodl odejít z veřejného života.

Jiří Hudler, český hokejový talent, slaví 40. narozeniny. Jeho kariéra v NHL je plná úspěchů, ale také kontroverzí. Hudler se proslavil jako vynikající útočník a získal si respekt nejen svými sportovními výkony, ale také svým gentlemanstvím na ledě.

Hudler se narodil 4. ledna 1984 v Olomouci a již od mládí projevoval velký talent pro hokej. V roce 2002 byl draftován týmem Detroit Red Wings, za který hrál až do roku 2012. Během svého působení v Red Wings se stal důležitou součástí týmu a pomohl mu vyhrát Stanley Cup v roce 2008. Hudler se vyznačoval nejen svou rychlostí a technikou, ale také schopností přispět týmu důležitými góly a asistencemi.

Po odchodu z Red Wings hrál Hudler za týmy Calgary Flames, Florida Panthers a Dallas Stars. Během své kariéry v NHL nasbíral celkem 420 bodů za 161 gólů a 259 asistencí ve 708 zápasech. Jeho produktivita a schopnost ovládat hru přinesly jeho týmům mnoho úspěchů.

Hudler se však také dostal do středu pozornosti kvůli několika skandálům. V roce 2016 byl obviněn z napadení letušky během letu z New Yorku do Prahy. Tento incident mu přinesl negativní publicitu a také trest od NHL. Hudler byl potrestán pokutou ve výši 10 000 dolarů za porušení pravidel chování hráčů.

Navzdory těmto kontroverzím si Hudler získal respekt jako jeden z největších gentlemanů v NHL. V roce 2015 získal Lady Byng Trophy, která je udělována hráči, který kombinuje vynikající sportovní výkony s fair play a gentlemanstvím na ledě. Tato cena je důkazem jeho schopnosti hrát tvrdě, ale zároveň s respektem k soupeřům.

Jiří Hudler je bezpochyby jedním z nejúspěšnějších českých hokejistů v historii NHL. Jeho bohatá kariéra, která zahrnuje Stanley Cup a cenu pro největšího gentlemana, je důkazem jeho talentu a odhodlání. I přes několik kontroverzí zůstává Hudler jedním z nejvýraznějších českých hokejových osobností a jeho příběh je inspirací pro mladé hokejisty po celém světě.