Informativní styl: „Muchová odhalila, kam investuje své peníze z tenisu na základě mnoha rad“

Informativní styl: „Muchová odhalila, kam investuje své peníze z tenisu na základě mnoha rad“

Česká tenistka Karolína Muchová si za letošní rok vydělala více než 1,7 milionu dolarů na prize money, což je přes sto milionů korun. Celkově dokonce přes pět milionů dolarů. Nicméně po odečtení nákladů spojených s tenisem a cestováním jí zůstane jen zlomek této částky. Kvůli tomu se Muchová snaží, aby její výdělky neztrácely na hodnotě a aby překonaly inflaci. Momentálně se snaží mít co nejvíce diverzifikované investiční portfolio, které je momentálně založené na nemovitostech.

S rostoucími výdělky z prize money se kolem Muchové začaly objevovat skupiny lidí, kteří se chtějí přiživit na jejím bohatství. Tenistka však dává důvěru jen těm, ke kterým má největší důvěru.

Po úspěchu v Paříži se také zvýšil zájem o její marketingové služby. Doufá, že pokračování spolupráce s Adidas bude úspěšné a doma je v procesu podepisování smlouvy s jednou pojišťovnou.

Ve svých 26 letech po sérii zranění prožívá Muchová na okruhu nový začátek a zatím si nepřipouští myšlenky na to, co bude dělat po skončení kariéry. Soustředí se hlavně na to, aby byla zdravá a stále dělala to, co ji baví. Po kariéře si však nedokáže představit bydlet jinde než v Česku a tradiční představa domu, dětí a psa se jí nezdá vůbec špatná.