Inter Milán porazil Neapol 3:0 a stále drží první místo v tabulce italské ligy.

Inter Milán porazil Neapol 3:0 a stále drží první místo v tabulce italské ligy.

Inter Milán zvítězil nad Neapolí v jejich posledním utkání italské fotbalové ligy s výsledkem 3:0. Tento výsledek znamenal první výhru Interu na stadionu San Paolo od ledna roku 2020. Neapol prohrála čtvrté z prvních sedmi domácích ligových utkání, což se jí naposledy stalo v sezonách 1954/55 a 1997/98. Navíc kvůli výhře AS Řím nad Sassuolem (2:1) se Neapol propadla z první čtyřky tabulky.

Dalším zápasem bylo utkání mezi Fiorentinou a Salernitanou, které skončilo vítězstvím Fiorentiny 3:0. Český záložník Antonín Barák se připojil k vítězství z lavičky, ale do třetího ligového utkání už nezasáhl. Fiorentinu do vedení poslal Beltrán v 6. minutě z penalty a poté Sottil a Bonaventura přidali další góly.

Další zápas mezi Udine a Hellas Verona skončil remízou 3:3. Udine se dvakrát trefil Lorenzo Lucca, ale to jim nepřineslo druhé vítězství v sezoně. Hellas Verona nevyhrála už 12 zápasů.

V tabulce vedou Inter Milán s 35 body, následovaný Juventusem Turín s 33 body a AC Milánem s 29 body. Neapol je na pátém místě se 24 body a Fiorentina na šestém místě se 23 body. Salernitana je na posledním místě s 8 body.