Jágr by měl zhubnout, aby mohl nastoupit na led v dresu hokejové Slavie

Jágr by měl zhubnout, aby mohl nastoupit na led v dresu hokejové Slavie

Jaromír Jágr, legendární český hokejista, nedávno ve svém rozhovoru pro média prozradil, že generální manažer jeho týmu, Středočeského kraje, mu zavolal a řekl mu, že musí začít hubnout a že bude muset nastoupit. Nicméně, oficiálně tým nemá generálního manažera a post sportovního manažera zastává Jiří Burger. Jágr také uvedl, že momentálně váží 121 kilogramů a plánuje zhubnout deset kilo během 14 dnů.

Jágr naposledy odehrál soutěžní zápas 21. dubna, kdy jeho tým Kladno vyhrál 1:0 proti Zlínu v barážové sérii a uhájil si místo v nejvyšší soutěži. Od té doby byl Jágr viděn pouze na střídačce, kde pomáhal s koučinkem.

Nicméně, zdá se, že by Jágr mohl brzy opět nastoupit na led. Řekl, že pokud začne hrát za Kladno, je možné, že si půjde zahrát nějaký zápas za Slavii, aby se rozehrál. Nicméně, zástupci Slavie zatím toto spojení nepotvrdili a plánují vydat stanovisko za klub.

Zatímco čekáme na další informace, fanoušci se mohou těšit na možnost vidět Jágra opět na ledě a doufat, že bude předvádět své legendární hokejové dovednosti.