Jágr se připojil k čtvrté lajně, ale nedokázal přinést žádnou změnu. Neuvěřitelná série Kladna pokračuje.

Jágr se připojil k čtvrté lajně, ale nedokázal přinést žádnou změnu. Neuvěřitelná série Kladna pokračuje.

Hokejový tým Kladno nedokázal zvítězit ani ve svém patnáctém utkání v řadě. Tentokrát se utkal s týmem, který se umístil na desátém místě v tabulce. Zápas rozhodl útočník Jakub Kotala svou druhou brankou v utkání, a to v čase 48:21.

Pro Kladno je toto již patnáctá porážka v řadě, což je pro klub rekordně neúspěšná série. Hráči jsou zklamaní ze svého výkonu a stále se opakujících chyb. Útočník Richard Jarůšek se vyjádřil, že kdyby věděli, v čem je problém a proč si zase nechali zápas utéct, tak by se to už nestalo. Každý zápas má podobný průběh – tým se dostane do vedení, ale pak si ho nechá utéct. Tato situace je pro ně velmi frustrující.

Kladno se představilo před svými fanoušky po sérii čtyř venkovních utkání. Navíc tým nastoupil s uzdraveným Jaromírem Jágrem, který hrál ve čtvrtém útoku. Doufalo se, že přítomnost Jágra přinese týmu novou energii a pomůže k vítězství, ale bohužel se to nepodařilo.

Pro Kladno je tato série porážek velmi nepříjemná a musí se co nejdříve pokusit najít řešení, jak zlepšit své výkony a získat zase body. Fanoušci doufají, že tým brzy najde cestu k úspěchu a začne zase vyhrávat.