Jak Krejčíková a Alcaraz zatančili sólové kroky na večeři šampionů?

Jak Krejčíková a Alcaraz zatančili sólové kroky na večeři šampionů?

Loni si po triumfu na Wimbledonu Markéta Vondroušová trochu postěžovala, že pořadatelé tradici slavnostního sóla vítězů dvouher zrušili. 

Letos o to jiná česká vítězka Barbora Krejčíková nepřišla a měla přitom stejného tanečníka, obhájce trofeje Carlose Alcaraze. 

Mladý Španěl se po výzvě na pódiu ujal ruky tenistky z Ivančic a po krátkém tápání v rytmice si společně zatančili krátké sólo.

Osmadvacetiletá vítězka už dvou grandslamů měla v neděli napilno. Čekalo ji i oficiální setkání s princeznou Kate, která dorazila do All England Clubu až na finále mužské dvouhry.

„Jaká to čest, Vaše královská výsosti,“ napsala poté Krejčíková na síti X.

Milé povinnosti čekaly i na jinou Češku Kateřinu Siniakovou, která v sobotu ovládla wimbledonskou čtyřhru po boku Američanky Taylor Towsendové.

A také oni dvě tak nesměly chybět na slavnostní večeři.

Barbora Krejčíková, letošní vítězka ženské dvouhry na Wimbledonu, si letos mohla užít slavnostní večeři šampionů naplno. Po triumfu na grandslamovém turnaji se totiž společně s obhájcem trofeje, Carlosem Alcarazem, zúčastnila tradičního tanečního sňatku.

Mladý španělský tenista si po výzvě na pódiu vzal ruku české tenistky a společně zatančili krátké sólo. Tato neformální a zábavná tradice dodává slavnostní večeři šampionů na Wimbledonu jedinečný a přátelský charakter.

Krejčíková, která již má ve své sbírce dvě grandslamové trofeje, měla v neděli plný program. Kromě tanečního vystoupení s Alcarazem se také setkala s princeznou Kate, která dorazila do All England Clubu až na finále mužské dvouhry.

Na sociálních sítích Krejčíková sdílela své nadšení z setkání s princeznou Kate a z celkové atmosféry slavnostní večeře. Podobné povinnosti čekaly i na druhou českou vítězku wimbledonského turnaje, Kateřinu Siniakovou, která triumfovala ve čtyřhře společně s Američankou Taylor Townsendovou.

Slavnostní večeře šampionů na Wimbledonu je nejen o ocenění vítězů, ale také o setkáních a společenských událostech, které dodávají turnaji jedinečnou atmosféru. A taneční sňatek mezi Krejčíkovou a Alcarazem jistě patřil k nezapomenutelným momentům letošního ročníku.