Jak probíhal boj o semifinále: Německé rozloučení, poslední slzy Ronalda a gesto vlka.

Jak probíhal boj o semifinále: Německé rozloučení, poslední slzy Ronalda a gesto vlka.

Připomeňte si spolu s námi dramatické zápasy další kola vyřazovacích bojů fotbalového Eura, které rozhodly o složení semifinálových dvojic.

Po dramatickém a napínavém vyřazovacím kole fotbalového Eura se nám podařilo dostat až do semifinále, kde se střetnou ty nejlepší týmy turnaje. Zápasy čtvrtfinále byly plné emocí, gólů a nečekaných obratů, které rozhodly o tom, kdo postoupí dál a kdo se loučí s nadějemi na titul.

Jedním z nejvíce sledovaných zápasů bylo utkání mezi Německem a Anglií. Německý tým odehrál skvělý výkon, ale nakonec podlehl Anglii 2:0. Tento výsledek znamenal pro Německo konec turnaje a pro Anglii postup do semifinále, kde se utká s dalším favoritem – Itálií.

Dalším zajímavým zápasem bylo utkání mezi Portugalskem a Belgií. Cristiano Ronaldo se snažil tým táhnout dopředu, ale belgický tým byl silnější a nakonec zvítězil 1:0. Belgii tak čeká souboj s Francií o postup do finále.

Další zápas, který stál za to sledovat, byl souboj mezi Španělskem a Švédskem. Španělsko zvítězilo 2:0 a postoupilo do semifinále, kde se utká s vítězem zápasu Dánsko – Nizozemsko.

Celé čtvrtfinále bylo plné emocí, dramatických momentů a nečekaných výsledků. Fanoušci se mohou těšit na další napínavé zápasy v semifinále, kde se utkají Anglie – Itálie a Belgie – Francie o místo ve finále. Kdo si odnese titul mistra Evropy? To se brzy dozvíme. Buďte připraveni na další fotbalové lahůdky a sledujte s námi nejlepší okamžiky tohoto skvělého turnaje!