Jak sportovci tráví Vánoce: Svlečený Procházka v lese a Adamczyková v rytmu StarDance

Jak sportovci tráví Vánoce: Svlečený Procházka v lese a Adamczyková v rytmu StarDance

Rychlobruslařka Martina Sáblíková se na svém instagramovém profilu pochlubila kombinací svých dvou psů a dekorativních trpaslíků. Fotbalista a záložník West Hamu United si zase užil Štědrý den se svou rodinou v kočáře. Gabriela Soukalová zvolila tradiční kompozici a vyfotila se s dcerou Izabelkou a partnerem Milošem Kadeřábkem u vánočního stromku. Bývalý desetibojař Roman Šebrle si také vybral snímek se svými blízkými ve vánočním prostředí.

Olympijská vítězka Eva Adamczyková stále prožívá Vánoce v dozvucích taneční soutěže StarDance, ve které se s Jakubem Mazůchem probojovali až do finále. Přejí fanouškům, aby byly jejich Vánoce i nadále plné radosti, lásky, smíchu, energie, optimismu a zdraví.

Když v Česku začínal Štědrý den, David Pastrňák byl stále na ledě a v utkání s Minnesotou dokonce otevřel skóre. Video ze své trefy sdílel na svém facebookovém profilu.

Kateřina Siniaková připomněla ten pravý smysl Vánoc a vzkázala, aby si lidé vážili každé strávené chvilky s milovanými blízkými, nejen o vánočních svátcích.

Vánoční přání poslal svým fanouškům i bojovník MMA Jiří Procházka. Vzkázal, aby byli silní jako jednotlivci i jako celek a probudili opět Víru, jasnou jako každý nádech.