Jaroš potvrzuje svůj přestup do Liverpoolu a prodloužení smlouvy kvůli přesunu do Rakouska.

Jaroš potvrzuje svůj přestup do Liverpoolu a prodloužení smlouvy kvůli přesunu do Rakouska.

Slavný anglický klub Liverpool poslal svého dvaadvacetiletého gólmana na půlroční hostování do rakouského týmu Grazer AK. Tato informace byla potvrzena samotným hráčem, který v rozhovoru uvedl, že musel prodloužit smlouvu s Liverpoolem minimálně o dobu, na kterou bude hostovat v Rakousku. Když se vrátí z hostování, musí ještě mít dva roky platnou smlouvu s Liverpoolem.

Gólman Jaroš přišel do Liverpoolu v roce 2017 z pražské Slavie. I přes svou přítomnost v týmu aktuálního lídra anglické ligy, ještě nenastoupil za A-tým a pouze seděl na lavičce v sedmi soutěžních zápasech. V minulosti hostoval v irském týmu St Patrick’s Athletic a také v anglických klubech Notts County a Stockport.

Grazer AK se po podzimní části rakouské ligy nachází na druhém místě v tabulce, pouze o dva body za obhájcem titulu Salcburkem. Jaroš se těší na toto hostování a věří, že tým bude mít šanci sesadit Salcburk z prvního místa. Dodal také, že fotbal se hraje kvůli vítězství a bylo by to krásné, kdyby se jim podařilo dosáhnout tohoto cíle.