Jeřábek se uzdravuje po operaci a uklidňuje fanoušky, aby přestali útočit na Pánika.

Jeřábek se uzdravuje po operaci a uklidňuje fanoušky, aby přestali útočit na Pánika.

„Zaprvé bych chtěl všem moc poděkovat za podporu. Dostal jsem spoustu vzkazů od přátel, známých i fanoušků. Nechci nic zakřiknout, ale snad můžu říct, že operace dopadla dobře,“ uvedl Jeřábek, jenž se zranil v prodloužení. Pánik, který ještě na začátku sezony hrál za Třinec, v závěru útočné akce upadl a zalehl Jeřábkovi nohu.

„Teď bude záležet na následujících dnech, zatím se soustředím jen na příští týden,“ doplnil Jeřábek.

Všem aktérům na ledě i divákům na tribunách bylo hned jasné, že se domácí bek vážně zranil. Jeřábek se svíjel na ledě a držel se za pravou nohu, kterou mu lékař během několikaminutového vyšetření zafixoval. Hrací plochu opustil dvaatřicetiletý reprezentant na nosítkách ve velkých bolestech. Klub bezprostředně po zápase oznámil, že musel na operační sál.

„Zároveň bych chtěl všechny poprosit, aby zanechali útoků na jednu osobu. Do našeho sportu emoce patří, Ríša určitě ví, že mohl taky reagovat v určitých situacích jinak. Všichni máme rodiny a blízké, do sportu to nepatří. Moje zranění byla nešťastná náhoda, nikomu nic nevyčítám. I tohle se bohužel někdy v hokeji stává,“ podotkl Jeřábek.

Hokejový obránce Jan Jeřábek nedávno podstoupil operaci po zranění, které utrpěl během zápasu. Po úspěšném chirurgickém zákroku se obrátil na fanoušky s poděkováním za veškerou podporu, kterou mu poskytli během obtížného období.

Jeřábek, který hrál za tým HC Oceláři Třinec, utrpěl zranění v prodloužení zápasu poté, co jeho spoluhráč Pánik upadl a nešťastně mu zranil nohu. Obránce okamžitě pocítil bolest a musel být odnesen z hrací plochy na nosítkách.

Po operaci se Jeřábek vyjádřil, že se nyní soustředí na rekonvalescenci a doufá, že se brzy vrátí na led. Zároveň vyzval fanoušky k dodržování fair play a k tomu, aby nepodléhali emocím a neprovokovali jednotlivé hráče. Podle něj je důležité si uvědomit, že zranění jsou nešťastnou součástí sportu a není třeba hledat viníka.

Jeřábek si cení veškeré podpory, kterou od fanoušků, přátel a známých obdržel, a věří, že se brzy vrátí do formy. Jeho tým i fanoušci mu přejí rychlé uzdravení a těší se na jeho návrat na led.