Juráskova účinná střelba rozhodla zápas proti Teplicím, Slavia se blíží Spartě na paty.

Juráskova účinná střelba rozhodla zápas proti Teplicím, Slavia se blíží Spartě na paty.

24. kolo první fotbalové ligy:

Slavia Praha – FK Teplice 4:0 (2:0)

Branky: 38. a 42. Jurásek, 57. Wallem, 90.+3 Jurečka. Rozhodčí: Machálek – Kubr, Antoníček – Volek (video). ŽK: Bořil (mimo hřiště) – Mičevič, Chaloupek. Diváci: 17.464.

Slavia: Staněk – Vlček (80. Provod), Ogbu, Zima, Diouf – Masopust (46. Tomič), Oscar (73. Tijani) – Jurásek (64. Zmrzlý), Jurečka, Wallem – Van Buren (64. Tecl). Trenér: Trpišovský.

Teplice: Ludha – Cykalo, Chaloupek, Mičevič (46. Mareček) – Švanda, Knapík, Jukl, Urbanec (46. Beránek) – Trubač (75. Bílek) – Jásir (62. Křišťan), Čerepkai (46. Vachoušek). Trenér: Frťala.

Dynamo České Budějovice – FC Zlín 2:2 (1:1)

Branky: 2. a 75. Suchan – 7. Černín, 90. Janetzký. Rozhodčí: Pechanec – Ratajová, Leška – Berka (video). ŽK: Ondrášek, Poulolo – Černín, Janetzký, Nombil, Cedidla, Reiter. Diváci: 2412.

Č. Budějovice: Šípoš – Sladký, Poulolo, Králik, Trummer – Suchan, Čermák, Hellebrand (85. Nikl) – Šigut (68. Lazič), Alli (89. Zíka) – Ondrášek. Trenér: Lerch.

Zlín: Dostál – Cedidla, Černín, Didiba (27. Holík, 84. Pidro), Čelůstka – Nombil, Janetzký – Vukadinovič (67. Fantiš), Slončík (67. Reiter), Bartošák (84. Simerský) – Ikugar. Trenér: Červenka.

V nedělním utkání 24. kola první fotbalové ligy se Slavia Praha postavila proti FK Teplice a zvítězila vysoko 4:0. Hlavními hvězdami zápasu byli Jurásek, který se trefil dvakrát, Wallem a Jurečka. Slavia si tak udržuje svou pozici v čele tabulky a tlačí na Spartu.

Slavia otevřela skóre brankou Juráska v 38. minutě a ještě před poločasem zvýšila na 2:0 díky další trefě Juráska. Ve druhé půli pak Wallem a Jurečka přidali další góly a pečetili tak výhru Slavie.

Na druhém místě tabulky se nachází Dynamo České Budějovice, které remizovalo s FC Zlín 2:2. Branky za České Budějovice vstřelil Suchan dvakrát, zatímco za Zlín se trefili Černín a Janetzký.

Celkově se jednalo o zajímavé a vyrovnané zápasy, které ukázaly kvalitu a bojovnost týmů v první fotbalové lize. Fanoušci se mohli těšit na skvělé výkony hráčů a dramatické momenty na hřišti. Další kola slibují stejně napínavé souboje o body a postupně se bude rozkrývat, který tým si zajistí přední pozice v tabulce.