Kalvach věří, že naše síla spočívá v dodržování standardů; Plzeň povzbudí i vítězka Wimbledonu.

Kalvach věří, že naše síla spočívá v dodržování standardů; Plzeň povzbudí i vítězka Wimbledonu.

Plzeňský fotbalový tým odstartoval novou sezonu s trenérem Miroslavem Koubkem překvapivou porážkou v Teplicích. Osmadvacetiletý reprezentant Tomáš Kalvach očekává, že se tým bude na stadionu Viktorie prezentovat podobným herním stylem jako Severočeši.

Po porážce v Teplicích musel tým rychle oklepat a soustředit se na další zápas. Kalvach řekl, že je potřeba zlepšit se v bojovnosti, pohybu, držení míče a být nebezpečnější. Plzeňský tým ví, co může od kosovského vicemistra očekávat. Kalvach si myslí, že se budou snažit dostat se do obrany soupeře a být co nejvíce nebezpeční.

Plzeňský tým chce také zlepšit standardní situace, které se jim v Teplicích nedařily. Hráči Viktorie nevyužili ani jeden ze 14 rohových kopů. Kalvach je jedním z hráčů, kteří kopou rohové kopy, a cítí na sobě odpovědnost za tento nedostatek.

Na plzeňském stadionu ve čtvrtek bude fandit i tenistka Markéta Vondroušová, která nedávno vyhrála Wimbledon. Kalvach je rád, že tak skvělá hráčka přijde tým podpořit. Tým jí držel palce na soustředění a teď je rád, že bude moci fandit i jemu.