Kampaň na Hithitu: Pozemní hokejistky představují „Už jen kousek“

Kampaň na Hithitu: Pozemní hokejistky představují „Už jen kousek“

České pozemní hokejistky spouštějí speciální akci na platformě Hithit s cílem oslovit a zapojit širokou sportovní veřejnost. Tato akce je součástí jejich cesty směrem k olympijské kvalifikaci, kterou si holky vybojovaly po skvělém výkonu na evropském turnaji.

Na lednovém turnaji se představí osm ženských reprezentací a tři nejúspěšnější postoupí do olympijského turnaje v červenci. Pořadatelé se rozhodnou o místě konání až v průběhu podzimu. Pro český svaz pozemního hokeje je to náročný úkol z hlediska organizace i finančního zajištění.

Sportovní úspěch reprezentantek je skvělou zprávou a inspirací pro celé hnutí a mladé hokejisty. Ukazuje se, že správně investované prostředky v moderním sportu přináší konkrétní výsledky. Proto se svaz obrací na komerční partnery, aby zajistil dodatečné finanční prostředky potřebné pro účast na turnaji.

Kromě komerčních partnerů se pozemní hokejistky rozhodly využít i platformu Hithit, která se zabývá odměnovým crowdfundigem. Veřejnost zde může podpořit projekt finančně a za to získá speciální odměny spojené s akcí. Holky připravily speciální merchandisingové produkty a zážitkové nabídky pro podporovatele.

Cílová částka na platformě Hithit je stanovena na 500 000 Kč. Celkový rozpočet na olympijskou kvalifikaci bude však přesahovat dva miliony korun. Hlavním zdrojem financí by měli být komerční partneři, ale hokejistky se rozhodly využít i podpory veřejnosti prostřednictvím Hithitu.

Kampaň na Hithitu nabízí různé možnosti podpory, jako je účast na tréninku, individuální kondiční trénink nebo speciální týmové video poděkování. Cílem je získat dostatečné finanční prostředky pro co nejkvalitnější přípravu a zvýšení šancí na úspěch v olympijské kvalifikaci.

Pozemní hokejistky doufají, že se jim podaří splnit si svůj sen a účastnit se olympijských her. Spoléhají na podporu komerčních partnerů i veřejnosti a věří, že díky nim budou mít co nejlepší přípravu a šanci na úspěch.