Kapitán Souček přispěl k remíze West Hamu, jeho další gól však nebyl uznán.

Kapitán Souček přispěl k remíze West Hamu, jeho další gól však nebyl uznán.

West Ham United nedokázal porazit Crystal Palace a zápas skončil remízou 1:1. „Kladiváři“ se dostali do vedení ve 13. minutě díky gólu Kuduse, který využil centru Coufala. Ovšem brzy na to se Souček trefil do sítě, ale jeho gól byl pro ofsajd neuznaný. Ve druhém poločase vyrovnal Edouard a West Ham už nedokázal skórovat.

Liverpool porazil Fulham 4:3 díky dvěma gólům Trenta Alexandera-Arnolda. „Reds“ šli do vedení ve 20. minutě po krásném kopu do šibenice právě od Alexandera-Arnolda. Fulham však rychle srovnal skóre a dokonce se dostal do vedení. Liverpool se ale dokázal vrátit a v závěrečných minutách rozhodl Alexander-Arnold svým druhým gólem.

Chelsea přestože hrála druhý poločas v oslabení, dokázala porazit Brighton 3:2. „Blues“ se dostali do dvoubrankového vedení díky Fernándezovi a Colwillovi. Před pauzou ale snížil Buonanotte a Gallagher viděl druhou žlutou kartu. Ve druhém poločase přidal Fernández svůj druhý gól z penalty a Joao Pedro pouze korigoval výsledek.

V tabulce Premier League se na prvním místě nachází Arsenal, který má 33 bodů ze 14 zápasů. Na druhém a třetím místě jsou Liverpool a Manchester City, oba s 31 body. Aston Villa je čtvrtá s 29 body a Newcastle pátá se 26 body. Naopak Sheffield United je na posledním místě s pouhými 5 body.

Poznámka: Everton přišel o 10 bodů jako trest za porušení finančních pravidel.