„Kloppa překvapila otázka na tiskové konferenci: Je to jen vtip?“

„Kloppa překvapila otázka na tiskové konferenci: Je to jen vtip?“

Egyptský fotbalový útočník Mohamed Salah nedávno upoutal pozornost fotbalového světa svým možným přestupem do saúdskoarabského klubu al-Ittihad. Klub nabízel za Salahovu služby obrovskou částku 215 milionů liber, což by z něj udělalo nejdražšího fotbalistu v historii. Nakonec však Salah zůstal v Liverpoolu na Anfield Road. To však neznamená, že by jeho trenér Jürgen Klopp neměl obavy ohledně jeho budoucnosti.

Na tiskové konferenci před zápasem Premier League proti Wolverhamptonu se novinář zeptal Kloppa, zda je rád, že se přestupové okno uzavřelo a lidé mohou přestat mluvit o Salahově budoucnosti. Klopp na tuto otázku reagoval s údivem a zeptal se novináře, zda si dělá ze něj srandu. Novinář však trval na svém a vyjádřil obavu, že by se příštího ledna mohla nabídka opakovat. Klopp na to odpověděl, že evidentně novinář nemůže čekat do prosince, aby se na tuto otázku nezeptal.

Klopp dále uvedl, že se v tuto chvíli nebojí a že na tuto možnost ani nepomyslel, dokud novinář tuto otázku znovu neotevřel. Salah pak o den později potěšil Kloppa i na hřišti, když přihrál na tři góly. Díky jeho přispění Liverpool otočil zápas s Wolverhamptonem a po pěti kolech se nachází na třetím místě tabulky Premier League.

Salahův přestup tak zatím zůstává otázkou do budoucna, ale Klopp je jasný, že se nebojí a soustředí se na současnost. Fanoušci Liverpoolu mohou být rádi, že jejich hvězda zůstala v klubu a přispívá k jeho úspěchům.