Krejčí plánuje ukončit kariéru na domácím MS a vybere si silný klub pro boj o nominaci.

Krejčí plánuje ukončit kariéru na domácím MS a vybere si silný klub pro boj o nominaci.

Hokejový útočník David Krejčí oznámil konec své kariéry v NHL a spekuluje se o jeho návratu do české extraligy. Krejčí, který hrál v NHL výhradně za Boston Bruins, se rozhodl ukončit kariéru ve svých 35 letech. Nicméně nevyloučil možnost hrát v extralize, přičemž jako možné týmy zmínil Olomouc a Pardubice. Krejčí uvedl, že by chtěl hrát za tým s vysokými ambicemi, který se pohybuje v popředí tabulky.

Krejčí také zmínil, že hlavním důvodem pro svůj návrat do Česka by byla možnost bojovat o nominaci na mistrovství světa v Praze. Pokud by se rozhodl hrát, chtěl by také pomoci svému týmu dostat se co nejdále v play off. Krejčí je ambiciózní hráč a chce vyhrávat, takže by se rozhodoval podle toho, jak dobře si tým stojí v tabulce.

Olomouc je jedním z týmů, který by mohl být pro Krejčího zajímavým cílem. Krejčí pochází ze Šternberka nedaleko Olomouce a hrál za mateřský klub v mládežnických kategoriích. Krejčí také nevyloučil možnost hrát v jiné evropské lize než v Česku.

Krejčího návrat do extraligy by byl velkým přínosem pro český hokej. Krejčí je zkušený hráč s bohatými zkušenostmi z NHL a jeho přítomnost by mohla přilákat další talentované hráče do české ligy. Krejčí je také oblíbený mezi fanoušky a jeho návrat by zvýšil atraktivitu extraligy.

Nicméně, Krejčí se zatím nerozhodl, kde bude hrát. Plány na příští sezonu nezmínil a rozhodne se pravděpodobně kolem Vánoc. Jeho agent bude mít co dělat, aby našel pro Krejčího vhodný tým.

Celkově je tedy návrat Davida Krejčího do české extraligy velkou neznámou, ale jisté je, že by to bylo velké posílení pro jakýkoli tým. Fanoušci a hokejová veřejnost budou s napětím očekávat Krejčího rozhodnutí a doufat, že se brzy vrátí na led.