Kruh a gratulace od Cruise potěšily Krejčíkovou, která promluvila o vztahu se Siniakovou.

Kruh a gratulace od Cruise potěšily Krejčíkovou, která promluvila o vztahu se Siniakovou.

Právě tím je pro dvojnásobnou grandslamovou vítězku olympiáda výjimečná. „Jak už jsem měla možnost zažít na té minulé olympiádě, tak tam jsme si hodně fandili a byli jsme hodně pospolu. Hrozně moc se na to těším. Je to úžasné, že mohu reprezentovat. Bude to nádherný zážitek,“ rozplývala se.

Od Wimbledonu ještě neměla raketu v ruce. Je ve víru společenských povinností, do Kongresového centra dorazila přímo z Pražského hradu po audienci u prezidenta Petra Pavla. „Všechno bylo moc příjemné, bylo to úžasné. Teď těch posledních pár dní jsem si moc užila, zažila jsem plno nových zážitků, o kterých se mi ani nesnilo,“ pochvalovala si.

V Londýně se setkala s britskou princeznou Kate i hercem Tomem Cruisem. „Bylo úžasné, že on požádal o to setkání. Gratuloval mi. Říkal, že to bylo super, protože ten zápas viděl. Bavili jsme se o sportu, protože jsme oba vášniví sportovci,“ vzpomínala Krejčíková.

Brzy ji čeká návrat na kurty, i když dvoutýdenní grandslam na ní zanechal stopy. „Kdybych měla přežít Wimbledon bez jediné bolístky, tak jsem ho nehrála. To je nemožné. Je to tak obrovský nápor na tělo, že se vždycky něco malého objeví. Ale nebylo nic vážného, co by mě limitovalo. Zatím plánuju Prahu tak, jak jsem přihlášená,“ uvedla.

Příští týden by na turnaji Livesport Prague Open měla nastoupit do dvouhry i do čtyřhry společně s Kateřinou Siniakovou, s níž obnoví spolupráci v přípravě na obhajobu olympijského zlata z Tokia. „Věřím, že se sehrajeme dobře, že si tady zahrajeme a že se nám bude dařit a potom na to navážeme na olympiádě,“ doufá Krejčíková.

Myslí si, že vztahy se Siniakovou sportovním rozchodem neutrpěly. „Vztah máme dobrý. I když jsme se rozešly a to přerušení spolupráce bylo iniciované Kačkou, tak to nebylo nic osobního. V osobní rovině si myslím, že jsme na tom pořád stejně, vždycky jsme na tom byly dobře,“ řekla Krejčíková.

Čeká ji náročný přechod z trávy na antuku. „Budu se snažit připravit tělo. A když už na turnaj jedu, tak se budu snažit představit divákům, aby se mi dařilo a mohla hrát nejlepší tenis, který v ten moment dokážu. Půjdu do toho naplno,“ dodala Krejčíková.

Dvojnásobná grandslamová vítězka Barbora Krejčíková nedávno získala olympijské zlato na letošních olympijských hrách v Tokiu. Pro ni je tato výhra velkým úspěchem a nádherným zážitkem. Krejčíková se těší na reprezentaci a na další sportovní výzvy.

Po Wimbledonu, kde Krejčíková také úspěšně reprezentovala, si udělala krátkou pauzu a věnovala se společenským povinnostem. Setkala se s britskou princeznou Kate a také s hercem Tomem Cruisem, který jí blahopřál k úspěchu. Krejčíková si pochvalovala nové zážitky a příjemné chvíle strávené na různých událostech.

Brzy se Krejčíková vrátí na tenisové kurty, kde se chystá zúčastnit turnaje Livesport Prague Open. Plánuje hrát jak dvouhru, tak čtyřhru společně s Kateřinou Siniakovou, se kterou se připravuje na obhajobu olympijského zlata. Krejčíková doufá, že se jim bude dařit a že budou úspěšné nejen na tomto turnaji, ale i na nadcházející olympiádě.

I když se s Kateřinou Siniakovou rozdělily jako tenisový pár, Krejčíková tvrdí, že jejich vztah neutrpěl. Myslí si, že stále mají dobrý vztah a dobře spolupracují. Krejčíková se také chystá na náročný přechod z trávy na antuku a bude se snažit co nejlépe připravit své tělo na nadcházející turnaje.

Barbora Krejčíková je plná optimismu a odhodlání a plánuje se naplno vrhnout do dalších tenisových výzev. Její úspěchy a odhodlání ji staví mezi špičku světového tenisu a fanoušci se mohou těšit na další skvělé výkony od této talentované hráčky.