Kubalík exceloval a přivedl Ottawu k vítězství. Nejprve vyrovnal na začátku a nakonec rozpoutal útoky.

Kubalík exceloval a přivedl Ottawu k vítězství. Nejprve vyrovnal na začátku a nakonec rozpoutal útoky.

Dominik Kubalík, český hokejista hrající v NHL za tým Ottawa Senators, se po pomalém začátku sezony konečně dostal do bodového zápisu. V posledních čtyřech zápasech skóroval celkem čtyřikrát, což je pro něj velmi pozitivní výsledek.

V nedávném utkání proti Torontu vyrovnal Kubalík střelou od modré čáry na 1:1 a v čase 51:56 dal gólovou smršť, která poslala Senators do vedení 6:3. Jeho vítězná branka byla trochu šťastná, když se jeho přihrávka odrazil do sítě od brusle Marka Giordana.

Celkový výsledek zápasu mezi Torontem a Ottawou byl 3:6 ve prospěch Senators. Další branky za Ottawa vstřelili Giroux, Chychrun a Stützle. Za Toronto se trefili Nylander, Bertuzzi a Robertson.

V dalším zápase NHL se střetli týmy Washington Capitals a Florida Panthers. Zde se utkání rozhodlo až v prodloužení, kdy Florida zvítězila 4:3. Hvězdou zápasu se stal Reinhart z Floridy, který vstřelil vítěznou branku. Další branky za Floridu vstřelili Ekman-Larsson a Barkov, za Washington Mantha a McMichael.

V posledním zápase se utkali týmy Vegas Golden Knights a Los Angeles Kings. Zde se Kings radovali z vítězství 4:1. Branky za Kings vstřelili Kempe, Moore, Dubois a Kopitar. Jediný gól za Vegas vstřelil Karlsson.

Celkově bylo na branku v zápasech stříleno 30:27 (Toronto – Ottawa), 28:25 (Washington – Florida) a 38:33 (Vegas – Los Angeles).

Diváci se mohli těšit na zajímavé a vyrovnané zápasy, které nabídly mnoho gólů a akce. Hvězdami zápasů se stali Stützle, Kubalík a Giroux (všechny Ottawa) v utkání Toronto – Ottawa, Reinhart (Florida), Mantha (Washington) a Ekman-Larsson (Florida) v utkání Washington – Florida a Talbot, Kempe (oba Los Angeles) a Karlsson (Vegas) v utkání Vegas – Los Angeles.

NHL nadále nabízí skvělý hokejový zážitek pro fanoušky po celém světě.