Kvitová porazila soupeřku a postupuje, Plíšková vypadla. Dlouhý tie-break zlomil náladu Lehečky.

Kvitová porazila soupeřku a postupuje, Plíšková vypadla. Dlouhý tie-break zlomil náladu Lehečky.

Tenisový turnaj v Cincinnati pokračuje svým prvním kolem a již nyní jsou známy první výsledky. Mezi ženami se utkala Petra Kvitová s Anastasií Blinkovovou. Kvitová v prvním setu ztratila vedení 5:2, ale dokázala se vrátit a v tie-breaku vyhrála suverénním výsledkem 7:2. Druhá sada trvala jen půl hodiny a Blinkovová v ní nedokázala získat ani jednu hru.

Další česká hráčka Karolína Plíšková se utkala s Jelenou Ostapenkovou. Plíšková začala dobře, vyhrála první set 6:1, ale pak se utkání otočilo a Ostapenková vyhrála druhý a třetí set. Celkovým výsledkem bylo 1:6, 6:3, 6:4 pro Ostapenkovou.

Mezi muži se utkal Jiří Lehečka s Taylorem Fritzem. Lehečka prohrál v prvním kole s výsledkem 7:6 (16:14), 6:2. V prvním setu měl Lehečka pět setbolů, ale nedokázal je proměnit a prohrál tie-break 16:14. Celkovým výsledkem bylo 7:6 (16:14), 6:2 pro Fritze.

Tenisový turnaj v Cincinnati pokračuje a další zápasy se hrají v průběhu dne. Sledujte nás, abyste zjistili nejnovější výsledky a informace o tomto turnaji.