Lehmann se ohýbá a používá motorovou pilu při setkání se sousedem, občas se chová podobně jako Mr. Bean.

Lehmann se ohýbá a používá motorovou pilu při setkání se sousedem, občas se chová podobně jako Mr. Bean.

Bývalý fotbalový brankář Jens Lehmann byl nedávno odsouzen soudem ve Starnbergu k 210 denním platbám ve výši 2000 eur, což představuje celkovou pokutu ve výši 420 000 eur (10,3 milionu korun). Tato suma byla stanovena na základě jeho příjmu.

Podle informací z rozhlasové stanice BR24 byl čtyřiapadesátiletý Lehmann obviněn z několika trestných činů. Konkrétně mu bylo připsáno, že vtrhl do garáže svého souseda s motorovou pilou v ruce a uřízl mu kus dřevěného trámu.

Dalším incidentem, za který byl Lehmann obviněn, bylo vyjetí z jednoho mnichovského parkovacího domu těsně za nárazníkem jiného auta, aby se vyhnul placení parkovného. Tento čin napodobil jednu ze scén z oblíbeného britského seriálu Mr. Bean.

Navíc, Lehmann údajně urazil policisty, kteří mu chtěli odebrat řidičský průkaz. Jens Lehmann je držitelem stříbrné a bronzové medaile z mistrovství světa a také vicemistrem Evropy.

Soudkyně, která vynesla rozsudek, uvedla, že Lehmann se neustále staví do role oběti justice, ale ve skutečnosti je pachatelem. Jeho obhájce se naopak stěžoval, že činy jeho klienta byly během procesu zveličovány.