Leverkusen zápasem proti soupeři ze třetí ligy procházel obtížemi, ale v závěru ho rozhodl Hložek.

Leverkusen zápasem proti soupeři ze třetí ligy procházel obtížemi, ale v závěru ho rozhodl Hložek.

V nedávném zápase fotbalového klubu Bayer Leverkusen se v brance objevil Matěj Kovář, který však oba góly inkasoval na začátku druhého poločasu. Útočník Patrik Schick se zranil během tréninku před pohárovým duelem a kvůli problémům s lýtkem by měl chybět tři týdny. Trenér Xabi Alonso musel využít několik běžných náhradníků, přesto jeho tým vyhrál již devátý soutěžní zápas v řadě.

Matěj Kovář, mladý český brankář, se dostal do branky Leverkusenu v nedávném zápase. Bohužel, na začátku druhého poločasu inkasoval hned dva góly. I přes tuto nepříznivou situaci se však týmu podařilo zvítězit.

Patrik Schick, jeden z klíčových útočníků týmu, se zranil během tréninku před pohárovým duelem. Jeho problémy s lýtkem ho pravděpodobně vyřadí ze hry na tři týdny. Tato ztráta je pro tým velkou nevýhodou, protože Schick je jedním z nejlepších střelců a jeho absence se jistě projeví na výkonu týmu.

Trenér Xabi Alonso musel v reakci na zranění Schicka sestavit tým s náhradníky. Přestože to bylo méně obvyklé složení, jeho svěřenci dokázali vyhrát již devátý soutěžní zápas za sebou. Tato série vítězství je pro tým velkým úspěchem a ukazuje jeho silnou formu a schopnost přizpůsobit se nepříznivým okolnostem.

Bayer Leverkusen je tedy momentálně ve velmi dobré formě a dokáže vyhrávat i bez klíčových hráčů. Trenér Xabi Alonso si zaslouží uznání za svou schopnost sestavit silný tým a motivovat hráče k dosažení úspěchu. Bude zajímavé sledovat, jak se tým bude vyvíjet v dalších zápasech a jak se dokáže vyrovnat s absencí Patrika Schicka.