Linda Fruhvirtová překonala sérii devíti porážek a pokračuje v turnaji v Číně.

Linda Fruhvirtová překonala sérii devíti porážek a pokračuje v turnaji v Číně.

Česká tenistka Linda Fruhvirtová se po svém zápase s ruskou hráčkou Anastasií Blinkovovou vyjádřila, že je zvědavá, jak se jí podařilo zvednout po ztraceném druhém setu. Fruhvirtová se totiž dokázala vrátit do hry a vyhrát zápas. Nyní se připravuje na druhé semifinále na okruhu WTA, ve kterém se utká s italskou hráčkou Lucií Bronzettiovou. Předtím však ještě dnes Fruhvirtová zabojuje ve čtvrtfinále čtyřhry po boku australské hráčky Darii Savilleové.

Další česká tenistka Kateřina Siniaková se v turnaji v Ning-po konečně podařilo ukončit svou černou sérii proher. Do úterka totiž prohrála v singlu sedm zápasů za sebou. Siniaková se nyní připravuje na čtvrtfinálový zápas proti rumunské hráčce Soraně Cirsteaové.

Českou tenistku Petru Kvitovou poslala dál bez boje Julia Putincevová z Kazachstánu. Kvitová tak postupuje do dalšího kola turnaje.

Tenisový turnaj v Ning-po nabízí fanouškům napínavé zápasy a překvapivé výsledky. České hráčky se snaží prosadit a postoupit co nejdále v turnaji. Budeme sledovat, jak se jim bude dařit v dalších zápasech.