Lingr debutoval gólem za Feyenoord a přispěl k výraznému vítězství.

Lingr debutoval gólem za Feyenoord a přispěl k výraznému vítězství.

Lingr, čtyřiadvacetiletý fotbalista hostující z pražské Slavie ve Feyenoordu, se před reprezentační pauzou při debutu za nový klub předvedl jako skvělý univerzál. Nejprve asistoval a dnes už skóroval. Jeho ofenzivní schopnosti se ukázaly minutu po vystřídání, kdy naběhl po pravé straně a z úhlu propálil hostujícího brankáře.

Feyenoord si po remízách v úvodních dvou kolech připsal třetí vysoké vítězství za sebou. Ve třech zápasech rozdrtil soupeře celkovým skóre 17:3. Tým se tak nachází ve skvělé formě a jeho výkony jsou velmi nadějné pro další část sezóny.

Lingr se ukazuje jako velké posílení pro Feyenoord. Jeho rychlost, technika a schopnost střílet góly představují velkou hrozbu pro obranu soupeřů. Jeho debut za nový klub byl velmi úspěšný a fanoušci se mohou těšit na další jeho výkony.

Feyenoord je jedním z nejúspěšnějších nizozemských fotbalových klubů a jeho ambicí je bojovat o titul v Eredivisie. S takovými výkony, jaké předvádí poslední dobou, se zdá, že mají velkou šanci na dosažení tohoto cíle.

Lingr je jedním z mnoha talentovaných fotbalistů, kteří se rozhodli vyzkoušet své schopnosti v zahraničí. Jeho hostování ve Feyenoordu mu dává možnost získat cenné zkušenosti a rozvíjet se na vyšší úrovni. Doufejme, že se mu bude dařit i nadále a že se stane důležitou součástí týmu.

Feyenoord má před sebou ještě mnoho zápasů a je jen otázkou času, kdy se Lingr znovu prosadí a přispěje k dalším vítězstvím. Jeho přítomnost na hřišti je pro soupeře velkou výzvou a pro fanoušky důvodem k radosti.