Lionel Messi exceluje v Americe: Ve druhém zápase za Miami se blýskl dvěma góly a asistencí.

Lionel Messi exceluje v Americe: Ve druhém zápase za Miami se blýskl dvěma góly a asistencí.

Lionel Messi, jeden z nejlepších fotbalistů světa, se opět předvedl ve velkém stylu. Ve svých třiceti čtyřech letech nastoupil v dresu klubu Inter Miami CF s kapitánskou páskou a hned v prvním poločase vstřelil dva góly, které nasměrovali tým k vítězství. V druhé půli navíc přidal ještě asistenci.

Tento výkon navazuje na jeho úspěšný debut v minulém týdnu, když se poprvé představil ve dresu Inter Miami CF v Leagues Cupu. Tehdy Messi přišel na hřiště jako střídající hráč a svým přímým kopem v nastavení rozhodl o výhře 2:1 proti mexickému týmu Cruz Azul.

Messi přestoupil do Inter Miami CF před dvěma týdny a podepsal smlouvu na dva a půl roku. Za své služby si bude ročně vydělávat obrovskou sumu 50 až 60 milionů dolarů, což je přibližně 1,3 miliardy korun. Tato smlouva ho tak činí jedním z nejlépe placených fotbalistů na světě.

Přestup Lionela Messiho do Inter Miami CF byl velkou senzací ve fotbalovém světě. Messi strávil většinu své kariéry v Barceloně, kde získal mnoho trofejí a stal se ikonou klubu. Jeho přestup do amerického klubu však ukazuje, že je stále hladový po úspěchu a chce se předvést i v jiných soutěžích.

Inter Miami CF je novým týmem v Major League Soccer (MLS) a s Messiho příchodem se očekává, že se stane jedním z nejsledovanějších týmů v lize. Messiho přítomnost na hřišti přiláká fanoušky a zvýší zájem o fotbal v USA.

Lionel Messi je známý svou technikou, rychlostí a schopností střílet góly. Je držitelem mnoha individuálních ocenění, včetně šesti Zlatých míčů pro nejlepšího fotbalistu světa. S Inter Miami CF má teď možnost ukázat své schopnosti i na americkém kontinentu.

Fanoušci Inter Miami CF jsou nadšení z toho, že mají takovou hvězdu ve svém týmu. Věří, že Messiho přítomnost jim pomůže dosáhnout úspěchu a získat tituly. Messi je nejen skvělý hráč, ale také inspirace pro mladé fotbalisty, kteří ho sledují a chtějí se stát jako on.

Lionel Messi ukázal, že i ve svých třiceti čtyřech letech je stále neuvěřitelným fotbalistou. Jeho přestup do Inter Miami CF přinesl do klubu novou energii a naději na úspěch. Fanoušci se mohou těšit na další skvělé výkony a góly od tohoto argentinského fotbalového génia.