Litvínov zvítězil v jedenáctém zápase v řadě díky skvělému výkonu ve druhé třetině.

Litvínov zvítězil v jedenáctém zápase v řadě díky skvělému výkonu ve druhé třetině.

V neděli 10. října se odehrálo 12. kolo hokejové extraligy, ve kterém se střetly týmy HC Verva Litvínov a HC Vítkovice Ridera. Zápas skončil vítězstvím Litvínova se skóre 6:3.

První branku zápasu vstřelil hráč Litvínova Ondřej Kaše v 5. minutě. Poté se však Vítkovice dokázaly vrátit do hry a vyrovnaly skóre díky brance Lakatoše v 2. minutě a Kriegera v 20. minutě. Ve druhé třetině však Litvínov přidal další čtyři branky, které vstřelili Koblasa, Sukeľ, David Kaše a Kirk. V poslední třetině se Vítkovice snažily snížit, a podařilo se jim to díky brance Lakatoše v 42. minutě. Litvínov však udržel svůj náskok a zápas skončil vítězstvím 6:3.

Další zápas se odehrál mezi týmy HC Škoda Plzeň a Mountfield Hradec Králové. Plzeň zvítězila se skóre 3:2. První branku zápasu vstřelil hráč Plzně Rekonen v 15. minutě. Ve druhé třetině přidal další branku hráč Malák a Plzeň vedla 2:0. V poslední třetině se Hradec Králové snažil stáhnout náskok, a podařilo se jim to díky brankám Okuliara a Pavlky. Plzeň však dokázala udržet své vedení a zvítězila 3:2.

Další zápas se odehrál mezi týmy HC Olomouc a BK Mladá Boleslav. Mladá Boleslav vyhrála se skóre 3:2. První branku zápasu vstřelil hráč Olomouce Knotek v 30. minutě. Mladá Boleslav však dokázala vyrovnat díky brankám Lantošiho a Osburna. Ve třetí třetině pak Mladá Boleslav přidala další branku, kterou vstřelil Aaltonen. Olomouc se snažila srovnat, ale Mladá Boleslav udržela své vedení a zvítězila 3:2.

Poslední zápas se odehrál mezi týmy Rytíři Kladno a Banské Motor České Budějovice. Kladno vyhrálo po prodloužení se skóre 3:2. První branku zápasu vstřelil hráč Kladna Smoleňák v 18. minutě. Banská Bystrica však dokázala vyrovnat díky brance Ordoše. Ve třetí třetině pak Banská Bystrica přidala další branku, kterou vstřelil Harris. Kladno se však dokázalo vrátit do zápasu a vyrovnalo skóre díky brance Bláhy. V prodloužení pak rozhodl Sideroff a Kladno zvítězilo 3:2.

Tímto se uzavřelo 12. kolo hokejové extraligy. Další zápasy se budou hrát v následujících dnech a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující hokejové bitvy.