Litvínovský kouč vysvětluje euforii díky příchodu nových lídrů a posil, včetně delší série úspěchů.

Litvínovský kouč vysvětluje euforii díky příchodu nových lídrů a posil, včetně delší série úspěchů.

Sezona 2016/17 byla pro hokejový tým HC Verva Litvínov velmi úspěšná. Tento tým vyhrál dvanáct zápasů v řadě až do finále extraligy, kde je zastavila tým Kometa Brno. Trenér Litvínova, který byl tehdy asistentem Filipa Pešána, hovořil o tom, jak se jim podařilo dosáhnout takového úspěchu.

Podle něj byla klíčová stabilita výkonů a práce celého týmu. Trenér zdůraznil, že měli pokorné a pracovité hráče s výborným vedením. I když tým Litvínova má mladší hráče než tým Liberce, trenér věří, že osobnosti v týmu povedou ostatní hráče ke konzistenci výkonů.

Trenér také hovořil o tom, jak je důležité udržet pohodu v týmu, ale zároveň klást důraz na to, že sezona teprve začala a je třeba pracovat každý den. Trenér věří, že dlouhodobé výpady se jim podaří vyhnout.

Litvínov se momentálně nachází mezi Pardubicemi a Spartou v tabulce extraligy. Trenér souhlasí s tím, že jejich postavení v tabulce může být překvapením, ale zároveň zdůraznil dobrou práci celého realizačního týmu a výkony brankář&367; a speciálních formací.

Litvínov má také za sebou několik obratů během své výtězné série. Trenér vysvětlil, že to souvisí s vyrovnaností extraligy a charakterem týmu.

Trenér také hovořil o vlivu hráčú David Kaše a jeho bratra Ondřeje na tým. Oba hráči se stali tahouny týmu a jejich příchody do klubu byly velmi úspěšné.

Trenér také zmínil, že vstup do sezony se povedl i dalším hráčům jako Jindra Abdul a Petr Koblas. Trenér věří, že každodenní práce týmu je klíčem k dlouhodobému úspěchu.

Trenér také ocenil podporu fanoušků, kteří chodí na zápasy v hojném počtu. Vzkázal jim, že si j