Liverpool zvítězil v Ligovém poháru, Chelsea porazil Van Dijka na konci prodloužení.

Liverpool zvítězil v Ligovém poháru, Chelsea porazil Van Dijka na konci prodloužení.

Trenér Klopp má jistotu, že svou poslední sezonu v Liverpoolu zakončí s minimálně jednou trofejí. V nedávném finále Ligového poháru porazil jeho tým Chelsea 1:0 po prodloužení, kde rozhodl o vítězství hlavičkou Van Dijk.

V základní hrací době měly oba týmy spoustu šancí, ale branka nepadla. Stejná situace byla i ve finále Anglického poháru v roce 2022 mezi těmito dvěma týmy. Kromě jednoho neuznaného gólu na každé straně se trefili hráči obou týmů, nejprve útočník „Reds“ Gakpo a ve druhé půli záložník londýnského celku Gallagher.

V prodloužení měl Liverpool více střel na branku než Chelsea, ale tentokrát nedospěl zápas do penaltového rozstřelu. Ve 118. minutě rozhodl Van Dijk hlavičkou po rohu od Tsimikase.

V jediném duelu anglické ligy dnes Wolverhampton porazil Sheffield 1:0.

V La Lize zvítězil Betis nad Bilbaem 3:1 a posunul se na šesté místo tabulky. V dalším zápase Cádiz zachránil alespoň bod proti Celta Vigo v desáté minutě nastavení.

V Bundeslize Wolfsburg remizoval s Frankfurtem 2:2, když hosté vyrovnali v nastavení. V dalších zápasech dnes Dortmund hraje s Hoffenheimem a Augsburg s Freiburgem.

V Serii A Juventus porazil Frosinone 3:2, když rozhodující gól padl v páté minutě nastavení. Neapol remizovala s Cagliari 1:1. V dalších zápasech dnes Lecce hraje s Interem Milán a AC Milán s Bergamem.