Macháč a Čang Č‘-čen nepostoupili do semifinále čtyřhry na Roland Garros.

Macháč a Čang Č‘-čen nepostoupili do semifinále čtyřhry na Roland Garros.

Semifinalisté letošního Australian Open podlehli nejvýše nasazenému páru za 66 minut. V prvním setu sice vedli díky brejku 3:1, poté ale o servis dvakrát přišli a sadu ztratili. Ve druhém setu už podání soupeřů neprolomili, naopak o něj třikrát přišli a turnaj pro ně skončil.

Hrát dnes bude ještě Kateřina Siniaková, která po boku Američanky Cori Gauffové narazí na japonsko-ukrajinskou dvojicí Miju Katóová, Nadija Kičenoková.

Tenisový grandslamový turnaj Roland Garros (antuka, dotace 53,5 milionu eur):

Muži – čtyřhra, čtvrtfinále:

Granollers, Zeballos (1-Šp./Arg.) – Čang Č‘-čen, Macháč (Čína/ČR) 6:4, 6:1.

Čínský pár Čang Č‘-čen a Čeng Macháč nedokázal postoupit do semifinále čtyřhry na letošním Roland Garros. Ve čtvrtfinále podlehli nejvýše nasazenému páru Granollers/Zeballos za pouhých 66 minut. V prvním setu sice vedli díky brejku 3:1, ale nakonec ho ztratili poté, co o svůj servis přišli dvakrát. Ve druhém setu už nedokázali prolomit podání soupeřů a sami o své servisy přišli třikrát, čímž pro ně skončil turnaj.

Dnes se na kurtu objeví ještě Kateřina Siniaková, která spolu s Američankou Cori Gauffovou narazí na japonsko-ukrajinskou dvojici Miju Katóová a Nadiju Kičenoková.

Roland Garros je tenisový grandslamový turnaj konaný na antukovém povrchu s celkovou dotací 53,5 milionu eur. V mužské čtyřhře ve čtvrtfinále Granollers a Zeballos porazili čínsko-český pár Čang Č‘-čen a Macháč v poměru 6:4, 6:1.