Manželství španělské hvězdy zničeno kvůli přestupu

Manželství španělské hvězdy zničeno kvůli přestupu

Nová opora AC Milán uvedla, že jeho manželka se po dvou letech strávených ve Španělsku zpět do Itálie stěhovat nechtěla.

Morata před měsícem už potřetí v kariéře zamířil ze španělské La Ligy do Serie A, v níž už působil v letech 2014-2016 a 2020-2022 v Juventusu.

Tentokrát vyměnil dres Atlética Madrid za AC Milán a minulý týden na Instagramu překvapivě oznámil rozchod se svou italskou manželkou Alicí Campellovou, s níž má čtyři děti.

„Alice chtěla zůstat ve Španělsku a nechtěla se znovu stěhovat. Navzdory různým pohledům máme stále skvělý vztah pro dobro našich dětí,“ uvedl Morata v pořadu De Corazón ve španělské televizi.

„Jsem z toho zničený, ale přísahám, že jsem ji nikdy nepodvedl. Je to nejdůležitější žena mého života,“ dodal letošní mistr Evropy, jenž se ještě před zveřejněním přestupu netajil tím, že se chce do Itálie vrátit.

S Campellovou se Morata seznámil během prvního působení v Juventusu a svatbu měli v roce 2017.

V sobotu v prvním utkání za AC Milán přispěl jednatřicetiletý rodák z Madridu gólem k remíze 2:2 s FC Turín.

Španělský fotbalový útočník Alvaro Morata nedávno překvapil fanoušky oznámením rozchodu se svou manželkou Alicí Campellovou. Pár, který má spolu čtyři děti, se rozhodl ukončit manželství poté, co Morata přestoupil z Atlética Madrid do AC Milán.

Morata, který se vrátil do Serie A po dvou letech strávených ve Španělsku, uvedl, že jeho manželka nechtěla opustit Španělsko a znovu se stěhovat do Itálie. I přes rozchod však Morata zdůraznil, že jejich vztah zůstává skvělý kvůli jejich dětem.

Ve svém prohlášení Morata také uvedl, že přestože je zničený z rozpadu manželství, nikdy svou manželku nepodvedl a považuje ji za nejdůležitější ženu svého života. Pár se seznámil během Moratova prvního působení v Juventusu a vzali se v roce 2017.

Morata se nedávno vrátil do Itálie a v prvním zápase za AC Milán přispěl gólem k remíze 2:2 s FC Turín. I přes osobní problémy se tak snaží soustředit na svou kariéru a přispívat k úspěchům svého nového týmu.

Rozchody ve světě sportu nejsou ničím neobvyklým, ale Morata se snaží zachovat respekt a lásku ke své bývalé manželce a soustředit se na to nejdůležitější – své děti a fotbalovou kariéru.