Marchand zaznamenal čistý hattrick a rozhodl zápas Bostonu. Čeští hráči v NHL přispěli asistencemi.

Marchand zaznamenal čistý hattrick a rozhodl zápas Bostonu. Čeští hráči v NHL přispěli asistencemi.

Včerejší zápasy v NHL přinesly zajímavé výsledky a skvělé individuální výkony některých hráčů. Nejvíce se zaskvěl Brad Marchand z týmu Boston Bruins, který vstřelil čistý hattrick a otočil tak zápas proti týmu Columbus Blue Jackets. Marchand se trefil ve 42., 46. a 48. minutě a pomohl tak svému týmu k vítězství 3:1.

Dalším hráčem, který se blýskl, byl Artěmij Panarin z týmu New York Rangers. Ruský útočník skóroval třikrát a připsal si také asistenci. Jeho výkon pomohl k vítězství Rangers nad San Jose Sharks 6:5.

Minnesota Wild vedla už po první třetině 3:0 proti týmu Chicago Blackhawks. Dva góly vstřelil Marco Rossi a další přidal Mats Zuccarello. Minnesota nakonec zvítězila 4:1.

Dalšími vítězi z minulého kola byli Los Angeles Kings, kteří porazili Colorado Avalanche 4:1, a Nashville Predators, kteří zdolali Buffalo Sabres 2:1.

V tabulkách NHL se na východní konferenci v Atlantické divizi drží na prvním místě tým Boston Bruins, na druhém místě je Florida Panthers a na třetím místě Detroit Red Wings. V Metropolitní divizi vedou New York Rangers, následovaní týmy Carolina Hurricanes a Philadelphia Flyers.

Na západní konferenci v Centrální divizi je na prvním místě Colorado Avalanche, na druhém místě Dallas Stars a na třetím místě Winnipeg Jets. V Pacifické divizi vedou Vegas Golden Knights, následovaní týmy Vancouver Canucks a Los Angeles Kings.

NHL nabízí stále napínavé zápasy a skvělé individuální výkony hráčů. Sledujte další zápasy a užijte si nejlepší hokej na světě.