„Maria Šarapovová zveřejnila video s vítězem Sinnerem, kterému jsem věděla, že budeš litovat.“

„Maria Šarapovová zveřejnila video s vítězem Sinnerem, kterému jsem věděla, že budeš litovat.“

Maria Sharapova a Jannik Sinner jsou spojeni nejen svým vášnivým vztahem k tenisu, ale také dlouholetým přátelstvím. Jejich vztah začal díky spolupráci s italským trenérem Riccardem Piattim, který radil Sinnerovi od jeho třinácti let až do začátku roku 2022. Stejně jako Sinner, i Sharapova byla trénována Piattim, který ji vedl v letech 2019 a 2020.

Sharapova nedávno na sociální síti zveřejnila staré video, ve kterém společně s Sinnerem zpívají a tančí na slavnou vánoční píseň „Rockin‘ Around the Christmas Tree“. Oba mají na hlavě nasazené sobí paroží, což dodává videu ještě větší roztomilost.

Navzdory věkovému rozdílu se Sharapova a Sinner stali blízkými přáteli. Sharapova ve svém podcastu Rennae Stubbsové před rokem hovořila o Sinnerově obrovském talentu a skromnosti. Vyjádřila také svůj obdiv k jeho pokornému přístupu k sportu. Sinner zase před lety hovořil o Sharapové jako o jedné z největších šampionek.

Jejich vzájemný respekt a obdiv jsou zřejmé. Sharapova prohlásila, že vždy bude fandit Sinnerovi a že díky němu je budoucnost mužského tenisu ve velmi dobrém stavu. Sinner naopak ocenil Sharapovou za její profesionalitu a úžasný tenis, který podle něj má jen málokdo.

Sharapova a Sinner jsou skvělými příklady toho, jak tenis může spojit lidi a vytvořit trvalá přátelství. Jejich vztah je důkazem toho, že v tenisu jde nejen o soutěžení, ale také o sdílení vášně a vzájemnou podporu.