Mbappé odmítá lukrativní nabídku rekordní částky a odmítá se s nimi sejít.

Mbappé odmítá lukrativní nabídku rekordní částky a odmítá se s nimi sejít.

Kylian Mbappé, francouzský fotbalový talent, se stal předmětem mnoha spekulací od června, kdy oznámil, že neprodlouží smlouvu s pařížským velkoklubem. Po skončení sezóny 2023/24 by tak mohl odejít zdarma. Vedení týmu dokonce vynechalo Mbappého z nominace na předsezonní turné do Asie, což vyvolalo spekulace o jeho možném prodeji před začátkem nového ročníku. Média dlouhodobě spekulují zejména o zájmu Realu Madrid.

Nejúspěšnější asijský klub al-Hilál se dokonce pokusil z PSG získat i hvězdného Argentince Lionela Messiho, který nakonec upřednostnil angažmá v severoamerické MLS a podepsal smlouvu s Interem Miami.

Pařížský celek se však nechce nechat zahanbit a již posílil svůj tým. Přivedl Senegálce Kalidou Koulibalyho, Srba Sergeje Milinković-Saviće, Portugalce Rúbena Nevese a Brazilce Malcoma. Tato posila má za cíl udržet konkurenceschopnost týmu i bez Mbappého.

Zatím není jasné, jaký bude další krok Mbappého. Zůstane v PSG a bude bojovat o další tituly, nebo se přesune do jiného klubu, jako je například Real Madrid? Fanoušci i fotbalový svět s napětím očekávají další vývoj této přestupové ságy.