McLaughlinová-Levroneová se nezúčastní MS v Budapešti

McLaughlinová-Levroneová se nezúčastní MS v Budapešti

Atletka Sydney McLaughlinová-Levroneová se rozhodla vyřešit menší problém s kolenem, aby byla v pořádku příští rok na olympijských hrách v Paříži. Tímto krokem se chce co nejdříve vrátit na dráhu a pokračovat ve svých úspěších.

McLaughlinová-Levroneová je momentálně na prvním místě světové tabulky v běhu na 400 metrů překážek s časem 48,74 sekundy. Její výkon ji řadí mezi nejlepší atletky na světě v této disciplíně.

Tato čtyřiadvacetiletá atletka se letos rozhodla zaměřit na hladkou čtvrtku místo překážek. Kromě McLaughlinové-Levroneové se pod 49 sekund v této sezóně dostala pouze Marileidy Paulinová z Dominikánské republiky.

Světový šampionát v atletice se bude konat v Budapešti od soboty 19. srpna. V závodě na 400 metrů se představí také české atletky Lada Vondrová a Tereza Petržilková.

McLaughlinová-Levroneová je jednou z nejvýraznějších postav současné atletiky a její účast na olympijských hrách v Paříži je velmi očekávaná. Doufejme, že se jí podaří vyřešit problém s kolenem a vrátit se na dráhu co nejdříve.