Medveděv vydělal 1,5 milionu dolarů za 69 minut, Sinner a Alcaraz zvítězili v Rijádu.

Medveděv vydělal 1,5 milionu dolarů za 69 minut, Sinner a Alcaraz zvítězili v Rijádu.

Světová jednička Sinner strávil s Medveděvem na kurtu jen 69 minut, dvojka Alcaraz se s Runem zdržel jen o pár minut déle. V semifinále akce, na níž podlé médií dostali tenisté za účast 1,5 milionu dolarů, je čekají duely s Novakem Djokovičem a Rafaelem Nadalem.

Obě legendy byly nasazeny přímo do semifinále.

Vítěz rekordních 24 grandslamových trofejí Djokovič se utká se Sinnerem, Nadal, jenž po sezoně ukončí kariéru, nastoupí ve španělském duelu proti Alcarazovi. Na kurtu se představí poprvé od olympijských her, po nichž léčil zdravotní problémy.

Ve čtvrtfinále akce se světová jednička Jannik Sinner střetl s Danielem Medveděvem a na kurtu strávili pouhých 69 minut. Stejně rychle skončil i zápas mezi druhým nasazeným Carlosem Alcarazem a Holgerem Runeem. Za účast v semifinále si oba tenisté odnesli odměnu ve výši 1,5 milionu dolarů, což je podle médií velmi štědrá částka.

V turnaji byly legendy tenisu nasazeny přímo do semifinále, což zaručuje zajímavé a vyrovnané zápasy.

Rekordman ve získaných grandslamových trofejích Novak Djokovič se utká s mladým talentem Jannikem Sinnerem, zatímco Rafael Nadal, který plánuje ukončení kariéry po této sezóně, se postaví proti Carlosevi Alcarazovi. Nadal se na kurt vrátí poprvé od olympijských her, kde bojoval se zdravotními problémy.