Mrázek nedokázal zabránit porážce Chicaga, McDavid překvapil čtyřmi asistencemi.

Mrázek nedokázal zabránit porážce Chicaga, McDavid překvapil čtyřmi asistencemi.

Včera večer se odehrálo několik zajímavých zápasů v NHL, které přinesly spoustu emocí a dramatických momentů. Jedním z nich bylo utkání mezi týmy Chicago Blackhawks a Winnipeg Jets.

Chicago se dostalo do nepříznivého stavu 0:2 po gólu Nikolaje Ehlerse v úvodu druhé třetiny. Nicméně hráči Blackhawks neztratili naději a dokázali ve zbytku základní hrací doby vyrovnat. Do prodloužení poslal zápas Tyler Johnson, který skóroval v čase 59:17.

Bohužel pro domácí tým se jim obrat nepodařil a Jets nakonec zvítězili po gólu Kylea Connora v prodloužení. Tímto výsledkem Blackhawks prohráli potřetí za sebou a i přes zisk bodu zůstávají na chvostu tabulky NHL.

Naopak Jets si připsali páté vítězství z posledních šesti zápasů a posunuli se na třetí místo Západní konference. Dobrou formu potvrdila také Minnesota, která porazila Edmonton díky dvěma gólům Matthewa Boldyho a posunula se na pozici zajišťující účast v play off.

Naopak hvězda Oilers Connor McDavid nezazářil, přestože připravil obě branky svého týmu. Byl totiž na ledě při všech trefách Minnesoty a utkání zakončil se čtyřmi zápornými body ve statistice plus/minus.

Celkově to byl zajímavý hokejový večer plný emocí a dramatických momentů, které fanoušci NHL jistě ocenili. Budeme se těšit na další vzrušující zápasy a sledovat, jak se bude vyvíjet boj o pozice v play off.