Muchová podstoupila ošetření a postoupila do čtvrtfinále v Palermu.

Muchová podstoupila ošetření a postoupila do čtvrtfinále v Palermu.

Finalistka loňského Roland Garros Muchová, která se vrací po takřka desetiměsíční pauze způsobené zraněním zápěstí, do čtvrtfinále postoupila i při svém letošním turnajovém debutu na trávě v Eastbourne. Kvůli problémům s operovaným zápěstím ale ještě před ním odstoupila. Ve Wimbledonu pak vypadla hned v 1. kole.

I nyní potřebovala pauzu na ošetření, ale tentokrát se jednalo o problémy s pravým stehnem, které měla obvázané. Nakonec ale třísetovou bitvu zvládla.

O postup do semifinále se sedmadvacetiletá Muchová utká s vítězkou australského duelu Astra Sharmaová – Ajla Tomljanovicová.

Muchová opět potřebovala ošetření, ale nakonec postoupila do čtvrtfinále

Markéta Muchová, finalistka loňského Roland Garros, se vrací na tenisová kurty po téměř desetiměsíční pauze způsobené zraněním zápěstí. Na trávě v Eastbourne se jí podařilo postoupit do čtvrtfinále, ale kvůli problémům se zápěstím musela turnaj vzdát. Ve Wimbledonu pak neuspěla hned v prvním kole.

I nyní se Muchová musela nechat ošetřit, tentokrát kvůli problémům s pravým stehnem, které měla obvázané. Přesto dokázala zvládnout třísetovou bitvu a postoupit do další fáze turnaje.

O postup do semifinále se sedmadvacetiletá česká tenistka utká s vítězkou australského duelu mezi Astra Sharmaovou a Ajlou Tomljanovicovou. Doufejme, že se Markétě Muchové podaří překonat své zdravotní problémy a ukázat svůj tenisový talent na plný výkon.