Nehoda bývalé krasobruslařky: Auto srazilo kamion, malý syn přežil zázrakem.

Nehoda bývalé krasobruslařky: Auto srazilo kamion, malý syn přežil zázrakem.

Krasobruslařka Tessa Virtue a její dlouholetý partner Scott Moir jsou známí jako jedna z nejúspěšnějších dvojic v historii krasobruslení. Společně získali mnoho medailí a titulů, včetně stříbra na juniorském mistrovství světa v roce 2010.

V roce 2016 se Virtue rozhodla ukončit svou sportovní kariéru a věnovat se studiu práv. Po absolvování právnické fakulty začala pracovat jako obhájkyně. Její život se však dramaticky změnil před dvěma lety, kdy se provdala za svého dlouholetého partnera a vloni přivedla na svět syna.

Bohužel, nedávno se stala obětí vážné dopravní nehody. Spolu se svým desetiměsíčním synem byla ve vozidle, které bylo smetené neovladatelným nákladním autem. Nehoda se stala v obydlené zóně v Melancthon Township, přibližně sto kilometrů severně od Toronta.

Naštěstí se syn Tessa Virtue zázrakem vyhnul vážným zraněním a byl převezen do nedaleké dětské nemocnice. Jeho zranění neohrožovala život a je očekáváno, že se plně zotaví.

Tato tragická nehoda připomíná důležitost bezpečnosti na silnicích a nutnost dodržování předpisů. Bezpečnostní opatření, jako je používání dětských autosedaček a dodržování rychlostních limitů, mohou výrazně snížit riziko vážných nehod.

Tessa Virtue se nyní soustředí na zotavení svého syna a podporu v jeho léčbě. Její rodina a přátelé ji podporují v této obtížné době a doufají, že se syn brzy plně zotaví.

Tato tragická událost nám připomíná, že život je křehký a měli bychom si vážit každého okamžiku. Je důležité být opatrný na silnicích a chránit své děti před nebezpečím.