Nejvíce atraktivní fotbalista Eura s překvapivým jménem a Slováci opět porazili Čechy

Nejvíce atraktivní fotbalista Eura s překvapivým jménem a Slováci opět porazili Čechy

S hodnocením atraktivity jednotlivých hráčů přispěchala společnost Ticketgum, která nechala vyhodnotit vizáž účastníků kontinentálního šampionátu.

V nedávné době bylo vyhlášeno, že nejvíce sexy fotbalistou letošního Eura je slovenský brankář Martin Dúbravka. Tato informace může být pro mnohé překvapivá, ale podle průzkumu provedeného společností Ticketgum je právě on ten nejatraktivnější hráč na turnaji.

Slováci se také mohou radovat z toho, že jejich tým skončil na Euru lépe než český tým. I když oba týmy nepostoupily ze základní skupiny, Slovensko skončilo před Českou republikou alespoň v hodnocení nejvíce sexy fotbalistů.

Ticketgum nechala provést hodnocení atraktivity hráčů na základě jejich vizáže a výsledky byly zajímavé. Martin Dúbravka se stal nejvíce sexy fotbalistou Eura, což jistě potěší fanoušky slovenského týmu. Jeho sympatický vzhled a charisma zaujaly nejen fanoušky, ale i odborníky, kteří prováděli hodnocení.

Takovéto průzkumy mohou být zajímavým zpestřením během fotbalových turnajů a ukazují, že krása a atraktivita nejsou důležité jen ve světě módy či showbyznysu, ale i ve světě sportu. Ať už jste fanouškem fotbalu nebo jen obdivovatelem krásy, je zajímavé sledovat, jak se jednotliví hráči umisťují v různých žebříčcích.

Martin Dúbravka si tak může odnést titul nejvíce sexy fotbalisty Eura a jistě si získal ještě více fanoušků po celém světě. Ať už je to výsledek průzkumu opravdu důležitý, nebo jen zábavná statistika, jedno je jisté – krása a sport jdou často ruku v ruce a přinášejí radost nejen samotným hráčům, ale i jejich fanouškům.