Německý reprezentant způsobil fanouškovi zlomenou ruku, který přesto zpíval hymnu na nosítkách.

Německý reprezentant způsobil fanouškovi zlomenou ruku, který přesto zpíval hymnu na nosítkách.

Během rozcvičky trefil útočník Niclas Füllkrug tvrdou střelou třiačtyřicetiletého muže sedícího v první řadě za brankou do levé ruky a zlomil mu ji.

Divák tak místo sledování zápasu putoval do nemocnice. Informoval o tom deník Bild.

„Hymnu jsem zpíval na nosítkách,“ uvedl Kai Flathmann z Bremerhavenu.

„Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo brečet. Bohužel jsem se musel vzdát svého snu o zahajovacím zápase. Ale kdy se ti stane, že ti zlomí ruku ‚Fülle‘,“ doplnil.

Vysoké vítězství svěřenců Juliana Nagelsmanna nakonec člen reprezentačního fanklubu sledoval na mobilním telefonu v nemocnici, kterou opustil až před jednou hodinou ranní.

Na operaci se zraněnou rukou nemusel, takže mu nic nebrání navštívit čtvrteční zápas proti Maďarsku ve Stuttgartu.

O nehodě se dozvěděl německý svaz i sám Füllkrug. Podle Bildu projevil útočník Borussie Dortmund zájem poslat fanouškovi jako omluvu dárkový balíček s dresem.

Během nedávného fotbalového zápasu došlo k nešťastnému incidentu, kdy německý reprezentant Niclas Füllkrug zlomil ruku sedícímu divákovi tvrdou střelou během rozcvičky. Muž byl okamžitě převezen do nemocnice, kde mu lékaři poskytli potřebnou péči.

Kai Flathmann, zraněný fanoušek z Bremerhavenu, sdělil, že dokonce i na nosítkách zpíval národní hymnu, ačkoliv byl v bolestech. Tento nečekaný incident mu bohužel znemožnil splnit svůj sen a sledovat zápas ze stadionu. Nicméně, díky moderní technologii, mohl zápas sledovat na mobilním telefonu přímo z nemocnice.

Naštěstí se zraněný divák vyhnul operaci a mohl nemocnici opustit ještě před začátkem dalšího zápasu. Německý fotbalový svaz i samotný Niclas Füllkrug projevili soucit a podporu tím, že se o incidentu dozvěděli a nabídli fanouškovi omluvný dárek v podobě dresu.

Tento neobvyklý příběh ukazuje, jak nečekané události mohou změnit průběh sportovních akcí a jak důležitá je bezpečnost a ohleduplnost v průběhu sportovních událostí. Snad se zraněný divák brzy zotaví a bude moci znovu bezpečně podporovat svůj tým na stadionu.