Nepříjemný večer v Evropské lize: Pražané trpěli proti Holešovu a Spartě v závěrečných minutách.

Nepříjemný večer v Evropské lize: Pražané trpěli proti Holešovu a Spartě v závěrečných minutách.

V posledních utkáních Evropské ligy se pražským klubům nedařilo příliš dobře. Sparta Praha remizovala na domácím hřišti s Glasgow Rangers a Slavia Praha prohrála v Římě s AS Řím 0:2. I když získaly jen jeden bod, oba týmy ukázaly svou bojovnost a odhodlání.

Sparta Praha se utkala s týmem Glasgow Rangers na svém domácím hřišti. Od začátku zápasu bylo jasné, že oba týmy jsou velmi vyrovnané a bojovné. Sparta se snažila o útočnou hru, ale skvělá obrana Rangers jim nedovolila skórovat. Naopak, hosté se také snažili o rychlé protiútoky, ale brankář Sparty vynikl několika skvělými zákroky. Nakonec se utkání skončilo remízou 0:0, což znamená, že Sparta získala alespoň jeden bod.

Slavia Praha se utkala s týmem AS Řím na jejich domácím hřišti. Slavia se snažila držet krok s italským soupeřem, ale bohužel se jim to příliš nedařilo. AS Řím byl velmi silný a vytvořil si několik šancí, které proměnil ve dvoubrankový náskok. Slavia se snažila o vyrovnání, ale jejich úsilí bylo marné. Nakonec utkání skončilo vítězstvím AS Řím 2:0.

I když oba pražské kluby nezískaly v posledních utkáních příliš bodů, stále mají šanci postoupit do další fáze Evropské ligy. Sparta Praha se momentálně nachází na druhém místě ve skupině D se čtyřmi body, zatímco Slavia Praha je na třetím místě ve skupině H se třemi body. Jejich další zápasy budou rozhodující pro jejich postupové šance.

Sparta Praha se příště utká s týmem Benfica Lisabon, zatímco Slavia Praha se střetne s týmem Leicester City. Obě utkání budou velmi důležitá a pražské kluby budou muset ukázat svou sílu a bojovnost, aby získaly potřebné body pro postup.

I když pražským klubům nevyšly poslední zápasy v Evropské lize, stále mají šanci na úspěch. Jejich fanoušci je budou podporovat a doufat, že se jim podaří postoupit do další fáze soutěže.