Nevídané zranění přerušilo amatérský zápas, když trenér skolil vlastního hráče.

Nevídané zranění přerušilo amatérský zápas, když trenér skolil vlastního hráče.

Zápas Northern Premier League, tedy sedmé nejvyšší soutěže v Anglii, mezi fotbalisty Basford United a Bamber Bridge přerušil nevídaný incident, do kterého byl zapleten hráč a láhev s vodou.

Hostující tým si odvezl porážku 2:3 a jeho obránce Adam Dodd bizarní zranění ve tváři.

K incidentu došlo v prvním poločase. Když Dodd zamířil k postranní čáře a nesledoval dění před sebou, jeden z trenérů se mu pokusil hodit láhev s vodou. Bek si toho bohužel nevšiml a malér byl na světě.

Video, které sdílel Basford na sociálních sítích, zachytilo okamžik, kdy Dodda zasáhla letící láhev do obličeje a on spadl jako podťatý na zem. Z plné láhve se vylila voda a fotbalista se křečovitě držel za obličej.

Zatímco se kolem zraněného hráče okamžitě seběhli rozhodčí i lékaři obou týmů, autor nepovedeného hodu zůstal ledově klidný.

Z podivného zranění se Dodd rychle oklepal a za chvíli mohl pokračovat ve hře. Porážce svého týmu ale nezabránil.

Incident na amatérském fotbalovém zápase mezi týmy Basford United a Bamber Bridge v Northern Premier League v Anglii vyvolal pozornost kvůli neobvyklému zranění, které postihlo obránce hostujícího týmu, Adama Dodda.

K incidentu došlo během prvního poločasu, kdy Dodd zamířil k postranní čáře a nevšiml si, že jeden z trenérů se mu pokusil hodit láhev s vodou. Láhev ho zasáhla do obličeje a hráč spadl na zem. Naštěstí se jednalo pouze o malér a Dodd se rychle vzpamatoval, aby mohl pokračovat v hře.

Video z incidentu, které sdílel Basford na sociálních sítích, ukazuje okamžik, kdy láhev letěla směrem k hráči a způsobila mu zranění. Okamžitě se kolem něj seběhli rozhodčí a lékaři obou týmů, zatímco viník incidentu zůstal klidný.

I přes neobvyklý průběh zápasu se Adam Dodd brzy vzpamatoval a mohl pokračovat v hře. Jeho tým však nakonec utrpěl porážku 2:3.

Tento neobvyklý incident ukazuje, že i na amatérských fotbalových zápasech se mohou stát nečekané věci a důležité je zachovat klid a profesionální přístup i v neobvyklých situacích.