Nízká výkonnost Součka zklamala fanoušky

Nízká výkonnost Součka zklamala fanoušky

Jamers Ward-Prowse je génius standardních situací a jeho centry jsou speciální. To potvrdil v zápase proti Nottinghamu, kdy dvakrát přihrál na gól a pomohl tak West Hamu k otočce zásahy Součka a Aguerda. Souček, který se odpoutal od strážce, poslal hlavou přesnou střelu k tyči a zajistil tak vítězství svému týmu. Tento gól byl pro něj velmi důležitý, protože po dvou nevydařených pokusech konečně skóroval. Ward-Prowse je vynikajícím hráčem a jeho centry jsou pro West Ham velkou zbraní. Díky němu mají spoustu šancí, což potvrdil i Souček.

Nicméně, mnoho fanoušků West Hamu nebylo s výkonem Součka spokojeno a vyzývali trenéra Davida Moyese, aby ho stáhl ze hřiště. Podle nich byl Souček nevýrazný a jeho výkon byl matný. I když skóroval, fanoušci tvrdili, že to zakryje jeho špatný výkon. Někteří dokonce tvrdili, že není hráčem pro Premier League.

Naopak analytický server WhoScored.com udělil Součkovi v aktuální sezoně průměrnou známku 6,96, což ho řadí mezi nejlepší hráče West Hamu. Je tedy vidět, že i přes kritiku fanoušků má Souček dobré výkonostní číslo.

West Ham se díky výhře nad Nottinghamem posunul zpět do první poloviny tabulky na deváté místo. I když mají bilanci pěti výher, dvou remíz a pěti proher, fanoušci očekávají víc od tohoto ambiciózního týmu.