Obhájce titulu Sparta se utká s Pardubicemi v zahajovacím zápase nového ligového ročníku pod vedením trenéra Friise.

Obhájce titulu Sparta se utká s Pardubicemi v zahajovacím zápase nového ligového ročníku pod vedením trenéra Friise.

Sledujte on-line přenos z prvního kola fotbalové Chance Ligy mezi Spartou Praha a Pardubicemi.

Dnes se odehraje první zápas nového ligového ročníku mezi týmy Sparty Praha a Pardubic. Tento zápas je velmi očekávaný, neboť obhájce titulu, tým Sparty, bude chtít začít novou sezónu vítězně. Na druhé straně stojí tým Pardubic, který se bude snažit překvapit a získat body proti favoritovi.

Sparta Praha je jedním z nejúspěšnějších fotbalových týmů v České republice a má za sebou dlouhou historii úspěchů. Tým je známý svou silnou obranou a schopností skórovat branky. Pod novým trenérem Friisem bude Sparta chtít navázat na minulé úspěchy a ukázat svou sílu hned v prvním zápase sezóny.

Na druhé straně stojí tým Pardubic, který se loni zachránil v lize a bude chtít letos ukázat, že patří mezi silné týmy. Pardubice mají kvalitní hráče a nový trenér může přinést nové taktické prvky do hry. Zápas s Spartou bude pro Pardubice velkou výzvou, ale zároveň i šancí ukázat svůj potenciál.

Pokud nemůžete být přítomni na stadionu, můžete sledovat on-line přenos zápasu mezi Spartou Praha a Pardubicemi. Stačí se naladit na internetový stream a podívat se na celý zápas v pohodlí domova. Sledování zápasů on-line je skvělý způsob, jak podpořit svůj oblíbený tým a být v obraze s děním v lize.

Takže nezapomeňte sledovat dnešní zápas mezi Spartou Praha a Pardubicemi a fandit svému týmu ať už jste kdekoliv. Bude to zajímavý souboj dvou silných týmů a může se stát, že se dočkáme nějakého překvapení na začátku nové ligové sezóny.