Ósakaová se po mateřské dovolené vrací vítězně a čeká ji zápas s Plíškovou. Fruhvirtová na začátku turnaje vypadla.

Ósakaová se po mateřské dovolené vrací vítězně a čeká ji zápas s Plíškovou. Fruhvirtová na začátku turnaje vypadla.

Na nedávném tenisovém turnaji v Aucklandu se vrátila na dvorce japonská tenistka Naomi Ósaka. Ósakaová, která je držitelkou osmnácti grandslamových titulů, odehrála svůj první zápas od předloňského září. Poté oznámila, že je těhotná a přerušila svou kariéru. Letos v červenci pak porodila dceru Shai.

Ósakaová se po návratu na dvorce cítila nervózní, ale zároveň nadšená. Uvedla, že se cítí skvěle, že se může vrátit k tenisu. Ósakaová také sdělila, že měla pocit, jako by ji její dcera sledovala, a proto se chtěla předvést co nejlépe. Chce být pro svou dceru dobrým vzorem.

Naomi Ósaka je jednou z nejúspěšnějších tenistek současnosti a stala se ikonou nejen v Japonsku, ale i ve světě. Její návrat na dvorce po mateřské pauze je velmi očekávaným momentem pro fanoušky tenisu. Její výkony budou sledovány s velkým zájmem a očekáváním.

Na turnaji v Aucklandu se také představila osmnáctiletá česká tenistka Linda Fruhvirtová. Bohužel pro ni skončil její vstup do nové tenisové sezony porážkou. Podlehla čtvrté nasazené Emmě Navarrové z USA ve třech setech. I přesto je však na Fruhvirtovou kladeno velké očekávání a věří se, že v budoucnosti bude patřit mezi nejlepší hráčky světa.

Tenisová sezona je teprve na začátku a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující zápasy a výkony svých oblíbených tenistů. Bude zajímavé sledovat, jak se Naomi Ósaka po mateřské pauze vrátí na vrcholovou úroveň a jak se bude vyvíjet kariéra mladé české naděje Lindy Fruhvirtové.