Otce mladičké španělské hvězdy byli pobodáni v možné hádce nebo vyřizování účtů.

Otce mladičké španělské hvězdy byli pobodáni v možné hádce nebo vyřizování účtů.

Nasraoui, který svého syna po celou dobu slibné kariéry v dresu FC Barcelona neochvějně podporoval, byl převezen do nemocnice Can Ruti v Badaloně. Jeho stav je sice stále vážný, ale lékaři věří, že život 32letého muže není ohrožen.

Místní úřady, včetně městské policie Mataró a vyšetřovací autonomní katalánské policie  Mossos d’Esquadra, aktivně shromažďují svědecké výpovědi.

Cílem je dát dohromady sled událostí, které útoku předcházely. První zprávy naznačují, že Nasraoui byl několikrát bodnut, což mezi lidmi z Yamalova vyvolalo velké zděšení.

„Prověřujeme všechny možné motivy, včetně toho, zda tento útok souvisí s nějakými minulými spory týkajícími se pana Nasraouiho. Je příliš brzy na to, abychom vyvozovali nějaké závěry, ale sledujeme několik stop,“ prozradil španělským novinářům zdroj blízký vyšetřování

Zprávy zanechaly v nejbližším okolí Lamineho Yamala zděšení, zejména ve světle vynikajících výkonů mladého hráče na nedávném turnaji Euro.

Šestnáctiletý Lamine Yamal se rychle stal jednou z nejzářivějších nadějí FC Barcelona i čerstvým mistrem Evropy ze Španělska.

Fanoušci a příznivci z celého fotbalového světa vyjádřili Yamalovi a jeho rodině podporu a doufají v brzké a úplné uzdravení jeho otce.

„Celý tým stojí v této těžké chvíli za Laminem. V myšlenkách jsme s jeho otcem a jsme tu, abychom Lamineho podpořili, jak jen to bude možné,“ uvedl mluvčí FC Barcelona a dodal, že klub udělá vše pro to, aby hráči a jeho rodině poskytl veškerou potřebnou pomoc a zázemí v tomto obtížném období.

Mohlo by vás zajímat: Italského novináře přemohli emoce. Požádal Luku Modriće, aby hrál fotbal navždy

Otce mladičké španělské hvězdy pobodali. Možná je za tím hádka či vyřizování účtů

V nedávné době došlo k šokující události, kdy byl otec mladého španělského fotbalového talentu Lamineho Yamala pobodán. Tento incident se stal v městě Mataró a zanechal ve svém okolí velké zděšení.

Otec mladého fotbalisty, pan Nasraoui, byl převezen do nemocnice v Badaloně, kde se stále nachází ve vážném stavu. Lékaři však ujišťují, že jeho život není ohrožen. Místní úřady, včetně městské policie a vyšetřovací policie Mossos d’Esquadra, aktivně shromažďují svědecké výpovědi a snaží se zjistit přesný průběh událostí, které předcházely tomuto útoku.

První zprávy naznačují, že pan Nasraoui byl několikrát bodnut, což vyvolalo mezi lidmi z Yamalovy rodiny obrovské zděšení. Vyšetřovatelé zkoumají různé možné motivy tohoto útoku, včetně možných minulých sporů spojených s panem Nasraouim. Je však zatím příliš brzy na to, abychom mohli vyvozovat nějaké závěry.

Šestnáctiletý Lamine Yamal se rychle stal jedním z nejživějších nadějí FC Barcelona a nedávným mistrem Evropy ze Španělska. Fanoušci a příznivci z celého světa vyjádřili svou podporu Yamalovi a jeho rodině a doufají v brzké uzdravení jeho otce.

FC Barcelona stojí v této obtížné chvíli za Laminem a jeho rodinou a poskytuje veškerou potřebnou pomoc a podporu. Doufejme, že se situace co nejdříve uklidní a otec mladého fotbalisty se zotaví z tohoto traumatického zážitku.