Pardubice posílily své vedení v tabulce po vítězství ve Vítkovicích, Litvínov utrpěl porážku.

Pardubice posílily své vedení v tabulce po vítězství ve Vítkovicích, Litvínov utrpěl porážku.

V posledním kole Tipsport extraligy se odehrálo několik zajímavých zápasů. Největší překvapení připravilo mužstvo HC Oceláři Třinec, které porazilo HC Olomouc vysoko 5:0. Třinec se tak posunul na čtvrté místo tabulky a potvrdil svou dobrou formu.

Další zajímavý zápas se odehrál mezi HC Verva Litvínov a Mountfield Hradec Králové. Hradec Králové zvítězil 2:0 díky dvěma brankám Jaspéra. Litvínov tak prohrál po dlouhé době na vlastním ledě.

HC Sparta Praha porazila HC Škoda Plzeň 5:3. Sparta se tak posunula na třetí místo tabulky. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale Sparta dokázala využít své šance a získala cenné body.

Další zápasy skončily následovně: HC Energie Karlovy Vary porazila BK Mladá Boleslav 2:1 po samostatných nájezdech, Rytíři Kladno prohráli s Bílými Tygři Liberec 3:6 a HC Vítkovice Ridera podlehla HC Dynamo Pardubice 0:2.

Po skončení 18. kola se na čele tabulky udržuje HC Pardubice, kterému se podařilo udržet první místo díky výhře nad Vítkovicemi. Na druhém místě se nachází HC Litvínov, který prohrál s Hradcem Králové. Třetí místo patří HC Sparta Praha, která porazila Plzeň.

V následujících kolech se můžeme těšit na další zajímavé zápasy a boje o přední příčky v tabulce.