Pardubický kouč Zadina rezignoval po devíti kolech, i přes druhé místo v tabulce.

Pardubický kouč Zadina rezignoval po devíti kolech, i přes druhé místo v tabulce.

„Marek Zadina měl plnou podporu vedení klubu. To se snažilo realizační tým vhodně doplnit. Marek nás mezitím svým rozhodnutím zaskočil, ale plně ho respektujeme,“ uvedl sportovní ředitel Petr Sýkora.

Východočeši jsou po devíti odehraných zápasech v extralize druzí za Litvínovem. Vedení klubu ale údajně nebylo spokojené s herním projevem týmu. Podle médií Pardubičtí oslovili Miloslava Hořavu, který měl rozšířit realizační tým.

Aktualizujeme

Po devíti odehraných zápasech v extralize se situace v týmu Východočeši začala komplikovat. Marek Zadina, hlavní kouč týmu, po neuspokojivých výsledcích rezignoval na svou pozici. Toto rozhodnutí překvapilo vedení klubu, které mělo plnou důvěru v Zadinu a snažilo se tým podpořit vhodnými posilami.

Sportovní ředitel Petr Sýkora uvedl: „Marek měl plnou podporu vedení klubu. To se snažilo realizační tým vhodně doplnit. Marek nás mezitím svým rozhodnutím zaskočil, ale plně ho respektujeme.“

Východočeši se momentálně nacházejí na druhém místě v tabulce za Litvínovem. I přes relativně dobré umístění vedení klubu nebylo spokojené s herním projevem týmu a rozhodlo se pro změnu na postu hlavního kouče. Podle informací z médií byl do hry o místo kouče zapojen Miloslav Hořava, který by měl převzít realizaci týmu.

Sledujte náš web pro další aktualizace a novinky ohledně situace v týmu Východočeši.