Petra Kvitová se střetne s Belindou Bencicovou v zápase poslední české hráčky v Montrealu proti olympijské vítězce.

Petra Kvitová se střetne s Belindou Bencicovou v zápase poslední české hráčky v Montrealu proti olympijské vítězce.

Dnes se můžete těšit na napínavý tenisový zápas mezi dvěma světovými hráčkami, Petrou Kvitovou a Belindou Bencicovou. Osmifinále ženského tenisového turnaje v Montrealu slibuje skvělou podívanou pro všechny fanoušky tenisu.

Petra Kvitová, česká tenistka a bývalá světová jednička, je známá svým silným servisem a údernou forhendovou hrou. Její agresivní styl a síla na kurtu ji řadí mezi nejnebezpečnější soupeřky. Kvitová vyhrála Wimbledon dvakrát a získala dvě zlaté medaile na olympijských hrách. Její úspěchy ji katapultovaly na vrchol světového žebříčku a stala se jednou z nejuznávanějších tenistek současnosti.

Belinda Bencicová je švýcarská tenistka, která se také může pochlubit úspěchy na mezinárodní scéně. Její hra je charakterizována precizními zásahy a rychlými nohami, což jí umožňuje hrát agresivně a efektivně. Bencicová vyhrála několik turnajů WTA a byla také součástí švýcarského týmu, který vyhrál Hopmanův pohár v roce 2019. Její výkony ji posunuly na 12. místo žebříčku WTA.

Obě hráčky mají bohaté zkušenosti a jsou schopné předvést skvělý tenis. Jejich vzájemné střetnutí slibuje vyrovnaný zápas plný emocí a dramatických momentů. Oba hráčky mají své silné stránky, ale také slabší body, které by soupeřka mohla využít.

Pro fanoušky tenisu je toto osmifinále skvělou příležitostí sledovat živý přenos a podpořit svou oblíbenou hráčku. Díky on-line přenosu můžete být součástí tohoto vzrušujícího zápasu a sledovat každý míček z pohodlí vašeho domova.

Osmifinále ženského tenisového turnaje v Montrealu mezi Petr Kvitovou a Belindou Bencicovou začíná dnes večer v 20:00 hodin. Nezapomeňte si připravit popcorn a naladit se na tenisovou akci roku!